Ana sayfa Banko Maçlar Sturm Graz – Feyenoord Maç Tahmini 27.10.2022

Sturm Graz – Feyenoord Maç Tahmini 27.10.2022

Merkur Arena stadında oynanacak olan Uluslararası Kulüpler UEFA Avrupa Ligi Sturm Graz – Feyenoord Rotterdam karşılaşması 2022-10-27 22:00 tarihinde yapılacak. Sturm Graz – Feyenoord Rotterdam karşılaşmasının hakemi Espen Andreas Eskas olacak.

Feyenoord Rotterdam – Sturm Graz Maçı Önemli İstatistikler

Bu iki takım arasında yapılan son karşılaşmada ev sahipliğini yapan Feyenoord Rotterdam toplamda 6 gol atarken, Sturm Graz ise 0 gol atmıştı. Sturm Graz 2022-10-22 15:00 tarihinde oynadığı son maçta FC Salzburg ile karşılaşmıştı. Bu maç (FC Salzburg [0 – 0] Sturm Graz) olarak sonuçlanmıştı. 2022-10-22 14:30 tarihinde yapılan Feyenoord Rotterdam – Fortuna Sittard karşılaşmasında maç (Feyenoord Rotterdam [1 – 1] Fortuna Sittard) olarak bitmişti. UEFA Avrupa Ligi sıralamasında 5 puan ile 4. sırada yerini alan Sturm Graz bu sezonda 4 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 3 gol attı ve 8 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 1 maçı kazanırken, 2 maçta berabere kaldı ve 1 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %25. UEFA Avrupa Ligi sıralamasında 5 puan ile 1. sırada yerini alan Feyenoord Rotterdam bu sezonda 4 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 12 gol attı ve 8 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 1 maçı kazanırken, 2 maçta berabere kaldı ve 1 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %25.

Sturm Graz – Feyenoord Rotterdam Sakat ve Cezalı Listesi

Sturm Graz takımında oynayamayacakların listesi:
Vesel Demaku: Omzundan sakat
Feyenoord Rotterdam takımında oynayamayacakların listesi:
Oussama Idrissi: Diz Ardı Kirişinden Sakat

EDİTÖR ANALİZİ:
Grupta sadece Feyenoord karşısında vasat futbol sergileyen Strum Graz mücadeleyi 6-0 kaybedip tek mağlubiyetlerini almıştı. Özellikle oynadıkları 3 karşılaşmada puan çıkartmayı başaran Avusturya temsilcisi gruptaki çıkma şansını devam ettirmek adına tempolu bir giriş yaparak maça başlamasını bekliyorum. Feyenoord ise grupta lider olmasına rağmen diğer 3 rakibinin aynı puanda olmasından dolayı sıkıntılı bir durum yaşıyorlar. Özellikle son 2 Midtjylland karşısında sahadan 2-2 eşitlikle ayrılan Hollanda temsilcisi önemli puan kayıpları yaşadı. Artık gruptaki hedeflerinden kopmamaları adına kaybetme lüksleri bulunmuyor. Bu karşılaşmada gruptaki çıkma şansını devam ettirmek isteyen iki ekipte ofansif bir futbolla maça başlayarak 2.5 Gol Üstü barajını aşarlar.

İDDAA KODU: 859685
TAHMİN: Alt/Üst 2.5 Üst
ORAN: 1.46

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here