Ana sayfa Banko Maçlar Nice – Partizan Maç Tahmini 27.10.2022

Nice – Partizan Maç Tahmini 27.10.2022

2022-10-27 19:45 tarihinde oynanacak olan OGC Nice – FK Partizan Belgrade karşılaşması heyecanla bekleniyor. OGC Nice – FK Partizan Belgrade karşılaşmasının hakemi Istvan Vad olacak.

FK Partizan Belgrade – OGC Nice Maçı Önemli İstatistikler

Bu iki takım arasında yapılan son karşılaşmada ev sahipliğini yapan FK Partizan Belgrade toplamda 1 gol atarken, OGC Nice ise 1 gol atmıştı. OGC Nice 2022-10-23 15:05 tarihinde oynadığı son maçta Nantes ile karşılaşmıştı. Bu maç (OGC Nice [1 – 1] Nantes) olarak sonuçlanmıştı. FK Partizan Belgrade oynadığı son karşılaşmada FK Javor Ivanjica ile oynamıştı. Bu karşılaşmada oyun (FK Partizan Belgrade [3 – 3] FK Javor Ivanjica) olarak sonlanmıştı. UEFA Avrupa Konferans Ligi sıralamasında 5 puan ile 2. sırada yerini alan OGC Nice bu sezonda 4 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 4 gol attı ve 4 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 1 maçı kazanırken, 2 maçta berabere kaldı ve 1 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %25. UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. sırada yerini koruyan FK Partizan Belgrade bu sezonda ligte oynadığı 4 maçta toplamda 7 gol atarken, 4 gol yedi. 2 maçı kazanırken, 2 maçta berabere kaldı ve 0 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 50.

OGC Nice – FK Partizan Belgrade Sakat ve Cezalı Listesi

OGC Nice takımındaki eksik oyuncular:
Andy Delort: Diz Sakatlığı
Jean-Clair Todibo: Kırmızı Kart Cezalısı
FK Partizan Belgrade için sakat veya cezalı oyuncu bilgisi bulunmamaktadır.

EDİTÖR ANALİZİ:
Grupta oynadığı 4 maçtan 8 puan çıkaran Partizan, bu maçtan puan alırsa bir üst tura yükselecek. Eğer kazanırlarsa da lider olarak çıkacaklar. Deplasmandaki son maçlarında Köln’ü 1-0 mağlup ettiler. Nice, bu turnuvayı çok ciddiye almıyor. 4 maçta sadece 1 defa kazanabildiler. Fransa’daki 2 maçtan 1 puan çıkarabildiler. Ligde de çok iyi gitmiyorlar. Dileyenler yüksek orandan Partizan galibiyetini deneyebilir ama ben karşılıklı gol olur seçeneğine yöneleceğim.

İDDAA KODU: 859701
TAHMİN: Karşılıklı Gol Var
ORAN: 1.72

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here