Ana sayfa Günün Kuponu 165 Trabzonspor – Akhisarspor iddaa yorumu

165 Trabzonspor – Akhisarspor iddaa yorumu

165 Trabzonspor – Akhisarspor iddaa yorumu

Süper lig 8. Hafta Karşılaşmasında Trabzonspor, Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek. Son oynadıkları 3 lig maçında, deplasman da Medipol Başakşehir ve Beşiktaş ile 2-2 berabere kalmıştı. Yanı sıra sahasında da Aytemiz Alanyaspor’a 4-3 mağlup olan Karadeniz temsilcisi, Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında galip gelip çıkış yakalamanın planlarını yapmaktadır. Trabzonspor’da Slovak futbolcu Juraj Kucka ve Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi’nin tedavileri sürüyor. Karadeniz ekibinde takımla çalışmalara başlayan Burak Yılmaz’ın ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor. Konuk ekip Akhisarspor takımdan ise sakat olan Hasan Ali Adıgüzel dışında bir eksik görünmüyor. Tahmin: MS1 Oran: 1,45

Muhtemel 11’ler

Trabzonspor: Onur, Pereira, Durica, Hubocan, Mas, Okay, Sosa, Abdülkadir, Yusuf, Olcay ve Burak.

Akhisarspor: Lukac; Lopes, Caner, Mustafa, Ömer, Sissoko, Soner, Olcan, Serginho, Larsson ve Henrique.

İstatistikler;

  • İki takım Süper Lig’de 10 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda 4-3’lük Teleset Mobilya Akhisarspor’un üstünlüğü bulunuyor.
  • Trabzonspor’un, Süper Lig tarihinde karşılaştığı rakipleri arasında kazandığı maç sayısı, mağlup olduğu maç sayısından daha az olan beş rakibi var: Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Akhisarspor, Alanyaspor.
  • Akhisarspor, Süper Lig’de Trabzonspor ile karşı karşıya geldiği son altı maçta bir galibiyet alabildi.
  • Trabzonspor, Süper Lig’de Akhisarspor ile evinde oynadığı beş maçta bir kez yenildi, ancak son iki maçta rakibiyle berabere kaldı.
  • Trabzonspor’un Süper Lig’deki son dokuz maçında karşılıklı gol oldu.
  • Trabzonspor bu sezon Süper Lig’de maçlarında en fazla gol olan takım.
  • Akhisarspor Süper Lig’deki son dokuz maçında arka arkaya iki kez sahadan aynı sonuçla ayrılmadı. Akhisar ligdeki son maçında Fenerbahçe’yi 1-0 yenmişti.
  • Akhisarspor Süper Lig’deki son üç deplasman maçında galibiyet alamadı (1B 2M); bu maçların tamamında en az iki gol yedi. Yeşil siyahlılar bundan önceki üç deplasman maçını gol yemeden kazanmıştı.
  • Trabzonspor bu sezon Süper Lig’de en fazla faul yapan takım; Akhisarspor ise en az faul yapan dördüncü takım oldu.
  • Akhisarspor bu sezon ligde maçların ilk yarılarında en az gol atan takım. Trabzonspor ise ilk yarılarda Galatasaray’ın ardından (10) en fazla gol atan ikinci takım oldu.
  • Burak Yılmaz, Trabzonspor formasıyla tüm kupalarda toplam 100. maçına çıkmaya hazırlanıyor. Golcü oyuncu, Trabzonspor adına 99 resmi maçta 65 gol attı.
  • Burak Yılmaz ligde Akhisarspor’a karşı forma giydiği altı maçta sekiz gol attı. Burak, Akhisarspor ile kariyerinde ilk kez Trabzonspor formasıyla karşı karşıya gelecek.

15 Ekim Pazar Gününe özel Süper lig maçları için, banko tahminler, Hazır kuponlar, iddaa analizleri ve iddaa tahminleri paylaşmaya devam edeceğiz. Takipte kalın…

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here