Ana sayfa Banko Maçlar Moldova – Lihtenştayn Maç Tahmini 25.09.2022

Moldova – Lihtenştayn Maç Tahmini 25.09.2022

Zimbru Stadyumu stadında oynanacak olan Moldova – Lihtenştayn karşılaşması 2022-09-25 16:00 tarihinde yapılacak. Hakemliği Stephanie Frappart tarafından yapılacak olan karşılaşmanın sonucu heyecanla bekleniyor.

Lihtenştayn – Moldova Maçı Önemli İstatistikler

Lihtenştayn – Moldova arasında yapılan son maçta Lihtenştayn maç sonunda 0 gol atarken, Moldova ise 2 gol ile karşılaşmayı tamamlamıştı. Moldova 2022-09-22 16:00 tarihinde oynadığı son maçta Letonya ile karşılaşmıştı. Bu maç (Letonya [1 – 2] Moldova) olarak sonuçlanmıştı. Lihtenştayn oynadığı son karşılaşmada Andorra ile oynamıştı. Bu karşılaşmada oyun (Lihtenştayn [0 – 2] Andorra) olarak sonlanmıştı. UEFA Uluslar Ligi sıralamasında 10 puan ile 2. sırada yerini alan Moldova bu sezonda 5 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 8 gol attı ve 6 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 3 maçı kazanırken, 1 maçta berabere kaldı ve 1 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %60.

Moldova – Lihtenştayn Sakat ve Cezalı Listesi

Moldova için sakat veya cezalı oyuncu bilgisi bulunmamaktadır.
Lihtenştayn için sakat veya cezalı oyuncu bilgisi bulunmamaktadır.

EDİTÖR ANALİZİ:
Moldova, Letonya karşısında gösterdiği hücum performansı ile sahadan 1-2’lik galibiyetle ayrıldı. Savunmada kaldığı zaman çokfazla pozisyon veren Moldava’nın rakip yarı alanda kalabildiği dakikalarda oyunu domine ettiğini gördük. Leichtenstein ise grubun en zayıf takımı ve beş maçtır yeniliyorlar. Son iki maçta gol atamayan Leichtenstein’ın bu karşılaşmada da çok bir varlık göstermesini beklemiyorum. Ev sahibi ekibin ilk yarıyı kazanacağını düşünüyorum.

İDDAA KODU: 825815
TAHMİN: 1.Y Sonucu 1
ORAN: 1.43

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here