Ana sayfa Banko Maçlar Forest Green – Exeter City Maç Tahmini 24.09.2022

Forest Green – Exeter City Maç Tahmini 24.09.2022

2022-09-24 14:30 tarihinde oynanacak olan Forest Green Rovers – Exeter City karşılaşması The New Lawn stadında oynanacak. Forest Green Rovers – Exeter City karşılaşmasının hakemi Ben Speedie olacak.

Forest Green Rovers – Exeter City Maçı Önemli İstatistikler

Forest Green Rovers – Exeter City arasında yapılan son maçta Forest Green Rovers maç sonunda 0 gol atarken, Exeter City ise 0 gol ile karşılaşmayı tamamlamıştı. 2022-09-20 18:45 tarihinde yapılan Forest Green Rovers – Newport County karşılaşmasında maç (Newport County [1 – 2] Forest Green Rovers) olarak bitmişti. Exeter City oynadığı son karşılaşmada Burton Albion ile oynamıştı. Bu karşılaşmada oyun (Exeter City [0 – 2] Burton Albion) olarak sonlanmıştı. İngiltere 1. Lig sıralamasında 8 puan ile 22. sırada yerini alan Forest Green Rovers bu sezonda 9 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 8 gol attı ve 18 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 2 maçı kazanırken, 2 maçta berabere kaldı ve 5 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %22. İngiltere 1. Lig sıralamasında 11 puan ile 15. sırada yerini alan Exeter City bu sezonda 9 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 12 gol attı ve 10 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 3 maçı kazanırken, 2 maçta berabere kaldı ve 4 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %33.

Forest Green Rovers – Exeter City Sakat ve Cezalı Listesi

Forest Green Rovers için sakat veya cezalı oyuncu bilgisi bulunmamaktadır.
Exeter City için sakat veya cezalı oyuncu bilgisi bulunmamaktadır.

EDİTÖR ANALİZİ:
Forest Green’in Accrington karşılaşmasıyla birlikte toparlanmaya başlayacağını düşünüyordum fakat yine savunmada yaptıkları hatalarla puan almakta zorlanıyorlar. Morecambe maçında öne geçmiş olmalarına rağmen son dakikada geriye düşmeleri de onlar adına moral bozucu oldu. Exeter City ise son haftalarda pek iyi futbol oynamıyor. Gollü bir maç bekliyorum zira iki ekip de puana ihtiyaç duyuyor. Kuponlara önerim 2.5 gol barajının üstü olacak.

İDDAA KODU: 824371
TAHMİN: Toplam Gol 2,5 Üst
ORAN: 1.76

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here