Ana sayfa Banko Maçlar İstanbulspor – Beşiktaş Maç Tahmini 17.09.2022

İstanbulspor – Beşiktaş Maç Tahmini 17.09.2022

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu stadında oynanacak olan Türkiye Türkiye Süper Ligi Istanbulspor AS – Beşiktaş İstanbul karşılaşması 2022-09-17 20:00 tarihinde yapılacak.

Hakemliği Zorbay Kucuk tarafından yapılacak olan karşılaşmanın sonucu heyecanla bekleniyor. Istanbulspor AS 2022-09-11 14:00 tarihinde oynadığı son maçta Sivasspor ile karşılaşmıştı. Bu maç (Sivasspor [1 – 1] Istanbulspor AS) olarak sonuçlanmıştı. Beşiktaş İstanbul oynadığı son karşılaşmada İstanbul Başakşehir ile oynamıştı. Bu karşılaşmada oyun (Beşiktaş İstanbul [0 – 1] İstanbul Başakşehir) olarak sonlanmıştı. Türkiye Süper Ligi sıralamasında 4 puan ile 16. sırada yerini alan Istanbulspor AS bu sezonda 5 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 2 gol attı ve 8 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 1 maçı kazanırken, 1 maçta berabere kaldı ve 3 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %20. Türkiye Süper Ligi 3. sırada yerini koruyan Beşiktaş İstanbul bu sezonda ligte oynadığı 6 maçta toplamda 14 gol atarken, 8 gol yedi. 4 maçı kazanırken, 1 maçta berabere kaldı ve 1 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 67.

Istanbulspor AS – Beşiktaş İstanbul Sakat ve Cezalı Listesi

Istanbulspor AS için sakat veya cezalı oyuncu bilgisi bulunmamaktadır.
Beşiktaş İstanbul için sakat veya cezalı oyuncu bilgisi bulunmamaktadır.

YAZARIMIZIN YORUMU:
Beşiktaş, ligde oynadığı son maçta Başakşehir karşılaşmasında beş maçlık yenilgisizlik serisini bozdu. Kapalı savunmayı açmakta zorlanan ve sertliğe karşılık vermeyen Beşiktaş, savunmadaki bireysel hatalar ve Masuaku’nun düşen performansı yüzünde sahada pek bir varlık gösteremedi. Fakat bu maç öncesinde Redmond’un hazır olarak Başiktaş’a geldiğini ve hücumda etkili bir silah olacağını gösterdiği sekansları bizlere izletti. İstanbulspor ise son iki maçında dört puan topladı ve bir toparlanma sürecine girdi. Fakat hala savunmada kanat hücumlarını karşılamakta ciddi problemleri bulunuyor. Beşiktaş’ın bu kadro kalitesi ile bu savunma hatalarından sonuç alacağını düşünüyorum ve tercihimi deplasman 1.5 gol üstü tercihinden yana kullanıyorum.

İDDAA KODU: 819179
TAHMİN: Dep. Gol 1,5 Üst
ORAN: 1.42

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here