Ana sayfa Banko Maçlar Liverpool – Ajax Maç Tahmini 13.09.2022

Liverpool – Ajax Maç Tahmini 13.09.2022

2022-09-13 22:00 tarihinde oynanacak olan Liverpool – Ajax Amsterdam karşılaşması heyecanla bekleniyor. Liverpool – Ajax Amsterdam karşılaşmasının hakemi Artur Soares Dias olacak.

Liverpool – Ajax Amsterdam Maçı Önemli İstatistikler

Bu iki takım arasında yapılan son karşılaşmada ev sahipliğini yapan Liverpool toplamda 1 gol atarken, Ajax Amsterdam ise 0 gol atmıştı. 2022-09-07 19:00 tarihinde yapılan Liverpool – SSC Napoli karşılaşmasında maç (SSC Napoli [4 – 1] Liverpool) olarak bitmişti. Ajax Amsterdam oynadığı son karşılaşmada SC Heerenveen ile oynamıştı. Bu karşılaşmada oyun (Ajax Amsterdam [5 – 0] SC Heerenveen) olarak sonlanmıştı. UEFA Şampiyonlar Ligi Elemeleri 1. sırada yerini koruyan Ajax Amsterdam bu sezonda ligte oynadığı 1 maçta toplamda 4 gol atarken, 0 gol yedi. 1 maçı kazanırken, 0 maçta berabere kaldı ve 0 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 100.

Liverpool – Ajax Amsterdam Sakat ve Cezalı Listesi

Liverpool takımında oynayamayacakların listesi:
Jordan Henderson: Diz Ardı Kirişinden Sakat
Curtis Jones: Baldırından Sakat
Caoimhin Kelleher: Adale Problemi
Ibrahima Konate: Diz Sakatlığı
Naby Keita: Adale Problemi
Calvin Ramsay: Sırtından Sakat
Fabio Carvalho: Bacağından Sakat
Ajax Amsterdam takımında oynayamayacakların listesi:
Owen Wijndal: Antrenman Eksikliği

YAZARIMIZIN YORUMU:
Liverpool, Kraliçe Elizabeth’in ölümü nedeniyle hafta sonunu maç yapmadan geçti. Geçen hafta Napoli’ye İtalya’da 4-1 kaybetmişti. Kötü gidişat sürüyor. Jordan Henderson ve Andy Robertson göze çarpan en önemli eksikler… Ajax ise Rangers’ı 4-0 yendikten sonra ligde de Heerenveen’e 5 attı. PSV’ye kaybettikleri Süper Kupa maçı sonrası üst üste 7 karşılaşmadan galibiyetle ayrılmış oldular. Calvin Bassey, Heerenveen mücadelesini tamamlayamadı ama ciddi bir şeyi yok; ilk 11’deki yerini alacak. Tek eksik Owen Wijndal… Ajax, hızlı maç başlangıcını rakip/stadyum ayırt etmeksizin uygulamayı seviyor. Anfield Road’da da kendi oyununu oynamak isteyecektir. Liverpool bu kadar formsuz bir dönemden geçerken, Mohammed Kudus de istim üzerindeyken ilk yarıdan sürpriz bir gol bulabilirler.

İDDAA KODU: 836347
TAHMİN: Deplasman İlk Yarı Altı/Üstü 0.5 Üst
ORAN: 2.03

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here