Ana sayfa Banko Maçlar Manchester Utd – R. Sociedad Maç Tahmini 08.09.2022

Manchester Utd – R. Sociedad Maç Tahmini 08.09.2022

2022-09-08 22:00 tarihinde oynanacak olan Uluslararası Kulüpler UEFA Avrupa Ligi Manchester United FC – Real Sociedad San Sebastian karşılaşması Old Trafford stadında oynanacak. Hakemliği Marco Di Bello tarafından yapılacak olan karşılaşmanın sonucu heyecanla bekleniyor.

Manchester United FC – Real Sociedad San Sebastian Maçı Önemli İstatistikler

Manchester United FC – Real Sociedad San Sebastian arasında yapılan son maçta Manchester United FC maç sonunda 0 gol atarken, Real Sociedad San Sebastian ise 0 gol ile karşılaşmayı tamamlamıştı. Manchester United FC 2022-09-04 15:30 tarihinde oynadığı son maçta Arsenal FC ile karşılaşmıştı. Bu maç (Manchester United FC [3 – 1] Arsenal FC) olarak sonuçlanmıştı. Real Sociedad San Sebastian oynadığı son karşılaşmada Atletico Madrid ile oynamıştı. Bu karşılaşmada oyun (Real Sociedad San Sebastian [1 – 1] Atletico Madrid) olarak sonlanmıştı.

Manchester United FC – Real Sociedad San Sebastian Sakat ve Cezalı Listesi

Manchester United FC takımında oynayamayacakların listesi:
Facundo Pellistri: Ayak Bileğinden Sakat
Anthony Martial: Aşil Tendonu Sakatlığı
Real Sociedad San Sebastian takımındaki eksik oyuncular:
Diego Rico: Uyluk Sakatlığı
Mikel Oyarzabal: Ön Çapraz Bağı Yırtık
Robin Le Normand: Ayağından Sakat

YAZARIMIZIN YORUMU:
Manchester United, çok iyi bir hava yakaladı. Liverpool galibiyetiyle başlayan çıkışları Arsenal galibiyetiyle sürdü. Liginde geride bıraktığı 4 maçından da galibiyetle ayrıldı. Bu çıkışlarını Avrupa Ligi’ne taşımak isteyeceklerdir. Real Sociedad, La Liga’da 4 maç oynadı. Müsabakalardan 5 puanla ayrıldı. Tek yenilgilerini Barcelona’ya karşı aldılar. Ev sahibinin baskılı başlayacağını ve ilk yarıda en fazla korner atışını kullanan taraf olacaklarını tahmin ediyorum.

İDDAA KODU: 836314
TAHMİN: 1.Y En Çok Korner Ev.
ORAN: 1.59

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here