Ana sayfa Banko Maçlar Apollon L. – Maccabi Hayfa Maç Tahmini 09.08.2022

Apollon L. – Maccabi Hayfa Maç Tahmini 09.08.2022

2022-08-09 20:00 tarihinde oynanacak olan Uluslararası Kulüpler UEFA Şampiyonlar Ligi Elemeleri Apollon Limassol – Maccabi Haifa FC karşılaşması Tsirion Stadium stadında oynanacak.

Maccabi Haifa FC – Apollon Limassol Maçı Önemli İstatistikler

Bu iki takım arasında yapılan son karşılaşmada ev sahipliğini yapan Maccabi Haifa FC toplamda 4 gol atarken, Apollon Limassol ise 0 gol atmıştı. Apollon Limassol oynadığı son maçta Maccabi Haifa FC ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmada oyun (Maccabi Haifa FC [4 – 0] Apollon Limassol) olarak sonuçlanmıştı. Maccabi Haifa FC 2022-08-03 17:00 tarihinde oynadığı son maçta Apollon Limassol ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmanın sonucu (Maccabi Haifa FC [4 – 0] Apollon Limassol) olmuştu.

Apollon Limassol – Maccabi Haifa FC Sakat ve Cezalı Listesi

Apollon Limassol için sakat veya cezalı oyuncu bilgisi bulunmamaktadır.
Maccabi Haifa FC için sakat veya cezalı oyuncu bilgisi bulunmamaktadır.

YAZARIMIZIN YORUMU:
Apollon Limassol ilk maçı İsrail’de dört farklı skorla kaybederken savunma oyuncusu Jovanovic de bitime 30 dakika kala takımını sahada on kişi bırakmıştı. Kendi sahalarında işleri mucizelere kaldı diyebiliriz. Maccabi Haifa ise Olympiakos’un ardından Apollon’u da gösterişli skorlarla geçmek üzere. Konuk ekip bu karşılaşmada tempoyu düşük tutmaya çalışacak. Gol de bulabileceklerini düşünüyorum. Karşılıklı goller kuponlarda yer alabilir.

İDDAA KODU: 807082
TAHMİN: Karşılıklı Gol Var
ORAN: 1.66

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here