Ana sayfa Banko Maçlar Atletico Mineiro – Palmeiras SP Maç Tahmini 04.08.2022

Atletico Mineiro – Palmeiras SP Maç Tahmini 04.08.2022

Atletico Mineiro MG – SE Palmeiras SP karşılaşması 2022-08-04 03:30 tarihinde oynanacak. Maçın hakemi ise Facundo Tello olacak

SE Palmeiras SP – Atletico Mineiro MG Maçı Önemli İstatistikler

Bu iki takım arasında yapılan son karşılaşmada ev sahipliğini yapan SE Palmeiras SP toplamda 0 gol atarken, Atletico Mineiro MG ise 0 gol atmıştı. 2022-07-31 19:00 tarihinde yapılan Atletico Mineiro MG – SC Internacional RS karşılaşmasında maç (SC Internacional RS [3 – 0] Atletico Mineiro MG) olarak bitmişti. SE Palmeiras SP oynadığı son karşılaşmada Ceara SC CE ile oynamıştı. Bu karşılaşmada oyun (Ceara SC CE [1 – 2] SE Palmeiras SP) olarak sonlanmıştı.

Atletico Mineiro MG – SE Palmeiras SP Sakat ve Cezalı Listesi

Atletico Mineiro MG için sakat veya cezalı oyuncu bilgisi bulunmamaktadır.
SE Palmeiras SP için sakat veya cezalı oyuncu bilgisi bulunmamaktadır.

YAZARIMIZIN YORUMU:
Brezilya Serie A’da son haftalarda aldığı üst üste kötü sonuçlar neticesinde hoca değişikliğine gitti Mineiro. Geçen sezon takımı ligde şampiyonluğa ulaştırıp, Libertadores’te yarı final oynatan Cuca tekrar takımın başına geldi. Son iki sezonun Libertadores şampiyonu Palmeiras ligde de son haftalarda oldukça formda. Bu sezon turnuvada çıktığı tüm maçları kazanan konuk takım bu sezon da şampiyonluğun en büyük favorilerinden olduğunu kanıtlar bir görüntüde. Formda ve buralarda çok daha başarılı rakibi önünde Mineiro turun favorisi değil ancak yeni hocalarıyla bu maçta reaksiyon gösterebilirler. Mineiro öncesi çalıştığı Santos’ta da savunmayı ön planda tutan oyunuyla dikkat çeken Cuca’nın güçlü rakibi önünde de takımını temkinli oynatacağını düşünüyorum. Rövanşı düşünerek konuk takımın da şuursuz hücum etmeyeceği, az gollü bir mücadele beklentim.

İDDAA KODU: 791074
TAHMİN: Alt/Üst 2.5 Alt
ORAN: 1.42

Sitemizde yayınlanan tüm garanti maç tahminleri, editör ekibimizin bülteni en ince ayrıntısıyla araştırmasının ardından yayınlanmaktadır. Sadece banko maçlar ile sınırlı kalmıyoruz! İddaa programındaki birçok karşılaşma hakkındaki işinize yarayacak olan tüm detayları görüntüleyebilirsiniz. Herkese bol şans..

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here