Ana sayfa Banko Maçlar L. Moskova – FK Rostov Maç Tahmini 24.07.2022

L. Moskova – FK Rostov Maç Tahmini 24.07.2022

L. Moskova - FK Rostov Maç Tahmini 24.07.2022
2022-07-24 20:00 tarihinde oynanacak olan FK Lokomotiv Moskova – FK Rostov karşılaşması Rzd Arena stadında oynanacak.
FK Lokomotiv Moskova – FK Rostov karşılaşmasının hakemi Aleksei Vasilevich Sukhoi olacak.

FK Rostov – FK Lokomotiv Moskova Maçı Önemli İstatistikler

Bu iki takım arasında yapılan son karşılaşmada ev sahipliğini yapan FK Rostov toplamda 4 gol atarken, FK Lokomotiv Moskova ise 1 gol atmıştı.

FK Lokomotiv Moskova oynadığı son maçta FK Nizhny Novgorod ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmada oyun (FK Lokomotiv Moskova [1 – 1] FK Nizhny Novgorod) olarak sonuçlanmıştı.
FK Rostov 2022-07-17 17:00 tarihinde oynadığı son maçta FK Dinamo Moscow ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmanın sonucu (FK Dinamo Moscow [1 – 1] FK Rostov) olmuştu.
Premier Lig 9. sırada yerini koruyan FK Lokomotiv Moskova bu sezonda ligte oynadığı 1 maçta toplamda 1 gol atarken, 1 gol yedi. 0 maçı kazanırken, 1 maçta berabere kaldı ve 0 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 0.
Premier Lig sıralamasında 1 puan ile 9. sırada yerini alan FK Rostov bu sezonda 1 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 1 gol attı ve 1 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 0 maçı kazanırken, 1 maçta berabere kaldı ve 0 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %0.
YAZARIMIZIN YORUMU:
Lokomotiv Moskova büyük bölümünü sayısal üstünlükle oynadığı Nizhny Novgorod mücadelesinde puan kaybetti. Rakibin kaleyi bulan tek şutunda topu ağlarında gördüler. Ters gidebilecek hemen her şeyin onlar adına ters gittiği bir karşılaşmaydı. Bu açıdan yol kazası olarak değerlendirmenin yanlış olmayacağını düşünüyorum. Hala özellikle de hücum hattında ligin en iyi oyuncu gruplarından birine sahipler. Oyun temposu arttıkça taşlar yerine oturacaktır. Üst üste ikinci başkent deplasmanını oynayacak olan Rostov, Dinamo’yu devirmeye yaklaşsa da pozisyonları cömertçe harcayıp beraberliğe razı olmuştu. Geçen sezondan beri en büyük problemleri istikrar. İyi motive olmasını beklediğim Lokomotiv’in bu sefer galibiyete daha yakın olduğunu düşünüyorum.

İDDAA KODU: 779566
TAHMİN: Maç Sonucu 1
ORAN: 2.1

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here