Ana sayfa Banko Maçlar Rijeka – Djurgarden Maç Tahmini 21.07.2022

Rijeka – Djurgarden Maç Tahmini 21.07.2022

Rijeka - Djurgarden Maç Tahmini 21.07.2022
2022-07-21 21:30 tarihinde oynanacak olan HNK Rijeka – Djurgardens IF karşılaşması Stadion Hnk Rijeka stadında oynanacak.

Djurgardens IF – HNK Rijeka Maçı Önemli İstatistikler

Djurgardens IF – HNK Rijeka arasında yapılan son maçta Djurgardens IF maç sonunda 0 gol atarken, HNK Rijeka ise 1 gol ile karşılaşmayı tamamlamıştı.

HNK Rijeka 2022-07-16 19:00 tarihinde oynadığı son maçta Sibenik ile karşılaşmıştı. Bu maç (Sibenik [0 – 1] HNK Rijeka) olarak sonuçlanmıştı.
Djurgardens IF oynadığı son karşılaşmada IFK Varnamo ile oynamıştı. Bu karşılaşmada oyun (Djurgardens IF [5 – 0] IFK Varnamo) olarak sonlanmıştı.
YAZARIMIZIN YORUMU:
Hırvatistan’da sezonu 1-0’lık Sibenik galibiyetiyle açan Rijeka tutuk göründü. Santrfor Drmic’in yerini doldurmak çok zor olacaktır ama bu maç özelinde Ampem ve Obregon gibi süratli oyuncularla ileri uçta etkili olabileceklerini düşünüyorum. Savunmada Hrvoje Smolcic’in yerini doldurması beklenen yeni transfer Mitrovic’in resmi maça çıkamadan ağır sakatlık yaşaması büyük talihsizlik oldu. Kadro olarak fena durumda değiller ama geçen yıla kıyasla daha zor kura çektikleri için bu kulvarda zorlanabileceklerini düşünüyorum. Özellikle savunma zaafları can yakmaya devam edebilir. İsveç’te son dört lig maçını toplamda 13 gol atarak kazanan Djurgarden muazzam bir form grafiği tutturmuş vaziyette. Golcü Edvardsen’in yanı sıra kanatlarda Asoro-Radetinac ikilisiyle çok etkili oluyorlar. İki takımın da skor üretebileceği, keyifli bir 90 dakika beklentim var. Taraf bahsini riskli gördüğüm karşılaşmada önceliğim karşılıklı goller.

İDDAA KODU: 774817
TAHMİN: Karşılıklı Gol Var
ORAN: 1.55

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here