Ana sayfa Banko Maçlar Sao Paulo SP – Fluminense Maç Tahmini 17.07.2022

Sao Paulo SP – Fluminense Maç Tahmini 17.07.2022

Sao Paulo SP - Fluminense Maç Tahmini 17.07.2022
2022-07-17 22:00 tarihinde oynanacak olan Sao Paulo FC SP – Fluminense FC RJ karşılaşması Morumbi Stadyumu stadında oynanacak.

Fluminense FC RJ – Sao Paulo FC SP Maçı Önemli İstatistikler

Bu iki takım arasında yapılan son karşılaşmada ev sahipliğini yapan Fluminense FC RJ toplamda 2 gol atarken, Sao Paulo FC SP ise 1 gol atmıştı.

Sao Paulo FC SP oynadığı son maçta Atletico Mineiro MG ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmada oyun (Atletico Mineiro MG [0 – 0] Sao Paulo FC SP) olarak sonuçlanmıştı.
Fluminense FC RJ 2022-07-13 00:00 tarihinde oynadığı son maçta Cruzeiro EC MG ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmanın sonucu (Cruzeiro EC MG [0 – 3] Fluminense FC RJ) olmuştu.
Brasilero Serie A sıralamasında 23 puan ile 7. sırada yerini alan Sao Paulo FC SP bu sezonda 16 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 20 gol attı ve 16 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 5 maçı kazanırken, 8 maçta berabere kaldı ve 3 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %31.
Brasilero Serie A sıralamasında 27 puan ile 5. sırada yerini alan Fluminense FC RJ bu sezonda 16 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 22 gol attı ve 15 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 8 maçı kazanırken, 3 maçta berabere kaldı ve 5 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %50.

Sao Paulo FC SP – Fluminense FC RJ Sakat ve Cezalı Listesi

Sao Paulo FC SP takımında oynayamayacakların listesi:
Robert Arboleda: Ayak Bileğinde Kırık
Gabriel Sara: Ayak Bileğinden Sakat
Luan Santos: Uyluk Sakatlığı
Andres Colorado: Uyluk Sakatlığı
Nikao: Ayak Bileğinden Sakat

Fluminense FC RJ takımındaki eksik oyuncular:
David Braz: Uyluk Sakatlığı
EDİTÖR ANALİZİ:
Atletico Mineiro deplasmanından 0-0 ile dönen Sao Paulo bir diğer zorlu mücadeleye çıkacak. Ligde son haftaların formda takımı Fluminense iyi oyununu skora yansıtmayı sürdürüyor, son maçında da Ceara’yı 2-1 yenen Fluminense üst üste dördüncü galibiyetini alıp zirveyle farkı 3’e kadar düşürdü. Bu deplasmanda konuk takımın kontrolü ön planda tutacağını düşünüyorum. Maçları oldukça az gollü geçen Sao Paulo da zorlu rakibi önünde savunmada dikkatli oyununu sürdürür, az gollü bir mücadele olur diye düşünüyorum.

İDDAA KODU: 770364
TAHMİN: Alt/Üst 2.5 Alt
ORAN: 1.42

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here