Ana sayfa Banko Maçlar Breidablik – UE Santa Coloma A Maç Tahmini 14.07.2022

Breidablik – UE Santa Coloma A Maç Tahmini 14.07.2022

Breidablik - UE Santa Coloma A Maç Tahmini 14.07.2022
2022-07-14 22:15 tarihinde oynanacak olan Breidablik Kopavogur – UE Santa Coloma A karşılaşması Kopavogsvollur stadında oynanacak.

UE Santa Coloma A – Breidablik Kopavogur Maçı Önemli İstatistikler

Bu iki takım arasında yapılan son karşılaşmada ev sahipliğini yapan UE Santa Coloma A toplamda 0 gol atarken, Breidablik Kopavogur ise 1 gol atmıştı.

Breidablik Kopavogur 2022-07-07 15:00 tarihinde oynadığı son maçta UE Santa Coloma A ile karşılaşmıştı. Bu maç (UE Santa Coloma A [0 – 1] Breidablik Kopavogur) olarak sonuçlanmıştı.
UE Santa Coloma A oynadığı son karşılaşmada Breidablik Kopavogur ile oynamıştı. Bu karşılaşmada oyun (UE Santa Coloma A [0 – 1] Breidablik Kopavogur) olarak sonlanmıştı.
YAZARIMIZIN YORUMU:
Andorra’da konuk olduğu ilk maçta sahadan 1-0 galibiyetle ayrılan Breidablik tur adına büyük bir şansını yakaladı. Özellikle erken başlayan İzlanda Ligine adapte olan Breidablik sergilediği başarılı futboluyla lider olarak yoluna devam ediyorlar. Bu karşılaşmada taraftarı önünde tur şanslarını rahat alabilmek adına tempolu bir futbolla giriş yaparak başlamalarını bekliyorum. UE St. Coloma ise ilk maçta üstün bir futbol sergilemesine rağmen rakip kaleciyi geçemedi. Mutlaka bu karşılaşmada bütün riskleri alarak maça başlayacak olan Andorra ekibi turu geçmek adına skor üretmek isteyeceklerdir. Bu karşılaşmada iki ekip ofansif bir futbolla maça başlayıp karşılıklı goller bulmalarını bekliyorum.

İDDAA KODU: 774100
TAHMİN: Karşılıklı Gol Var
ORAN: 2.56

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here