Ana sayfa Banko Maçlar Hammarby – Hacken Maç Tahmini 26.06.2022

Hammarby – Hacken Maç Tahmini 26.06.2022

Hammarby IF – Hacken Gothenburg karşılaşması 2022-06-26 16:00 tarihinde Tele2 Arena stadında oynanacak.

Hammarby IF – Hacken Gothenburg Maçı Önemli İstatistikler

Bu iki takım arasında yapılan son karşılaşmada ev sahipliğini yapan Hammarby IF toplamda 4 gol atarken, Hacken Gothenburg ise 0 gol atmıştı.

Hammarby IF oynadığı son maçta Osters IF ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmada oyun (Osters IF [1 – 2] Hammarby IF) olarak sonuçlanmıştı.
Hacken Gothenburg oynadığı son karşılaşmada Orgryte IS ile oynamıştı. Bu karşılaşmada oyun (Orgryte IS [2 – 2] Hacken Gothenburg) olarak sonlanmıştı.
Allsvenskan sıralamasında 20 puan ile 3. sırada yerini alan Hammarby IF bu sezonda 10 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 19 gol attı ve 8 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 6 maçı kazanırken, 2 maçta berabere kaldı ve 2 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %60.
Allsvenskan sıralamasında 23 puan ile 1. sırada yerini alan Hacken Gothenburg bu sezonda 10 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 22 gol attı ve 14 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 7 maçı kazanırken, 2 maçta berabere kaldı ve 1 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %70.

Hammarby IF – Hacken Gothenburg Sakat ve Cezalı Listesi

Hammarby IF takımında oynayamayacakların listesi:
Oliver Dovin: Diz Sakatlığı

Hacken Gothenburg takımında oynayamayacakların listesi:
Peter Abrahamsson: Kırmızı Kart Cezalısı
Benie Traore: Bacağı Kırık
Filip Trpcevski: Çapraz Bağlarından Sakat
YAZARIMIZIN YORUMU:
Hammarby lige beş maçlık galibiyet serisi ile başlamıştı fakat sonrasında yavaş yavaş formlarında bir düşüş yaşadılar. Önce Kalmar mağlubiyeti ile sarsıldılar sonrasında da tam iki kere öne geçtikleri AIK maçında beraber kalmaları onları yordu. Milli takım arasıyla beraber sezon başında ki performanslarını gösterebileceklerine inanıyorum. Hacken ise aradan önceki son beş maçında harika hücum performansları göstererek kazandı ve ligin tepesine yerleşti. Thomas Jeremjeff’in ön hatta inanılmaz işler yapması onları buraya kadar getirdi. Bence maç yüksek tempolu geçecek ve karşılıklı gol olacak.

İDDAA KODU: 758272
TAHMİN: Karşılıklı Gol Var
ORAN: 1.4

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here