Ana sayfa Banko Maçlar Colon De Santa Fe – River Plate Maç Tahmini 16.06.2022

Colon De Santa Fe – River Plate Maç Tahmini 16.06.2022

Colon De Santa Fe - River Plate Maç Tahmini 16.06.2022
Estadio Brigadier Estanislao Lopez stadında oynanacak olan Colon de Santa Fe – CA River Plate (Arg) karşılaşması 2022-06-16 01:00 tarihinde yapılacak.

CA River Plate (Arg) – Colon de Santa Fe Maçı Önemli İstatistikler

CA River Plate (Arg) – Colon de Santa Fe arasında yapılan son maçta CA River Plate (Arg) maç sonunda 4 gol atarken, Colon de Santa Fe ise 0 gol ile karşılaşmayı tamamlamıştı.

2022-06-12 16:00 tarihinde yapılan Colon de Santa Fe – Union de Santa Fe karşılaşmasında maç (Colon de Santa Fe [2 – 2] Union de Santa Fe) olarak bitmişti.
CA River Plate (Arg) oynadığı son karşılaşmada Atletico Tucuman ile oynamıştı. Bu karşılaşmada oyun (CA River Plate (Arg) [0 – 0] Atletico Tucuman) olarak sonlanmıştı.
Profesyonel Lig 17. sırada yerini koruyan Colon de Santa Fe bu sezonda ligte oynadığı 2 maçta toplamda 3 gol atarken, 3 gol yedi. 0 maçı kazanırken, 2 maçta berabere kaldı ve 0 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 0.
Profesyonel Lig sıralamasında 2 puan ile 22. sırada yerini alan CA River Plate (Arg) bu sezonda 2 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 0 gol attı ve 0 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 0 maçı kazanırken, 2 maçta berabere kaldı ve 0 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %0.

Colon de Santa Fe – CA River Plate (Arg) Sakat ve Cezalı Listesi

Colon de Santa Fe takımında oynayamayacakların listesi:
Paolo Goltz:
Jonathan Sandoval:
Cristian Vega: Ön Çapraz Bağı Yırtık

CA River Plate (Arg) takımında oynayamayacakların listesi:
Milton Casco: Baldırından Sakat
Matias Suarez: Adale Problemi
Juan Quintero: Diz Ardı Kirişinden Sakat
Robert Rojas: Bacağı Kırık
YAZARIMIZIN YORUMU:
River Plate, hala galibiyet ile tanışamadı. Yaşanılan puan kayıplarının ilerleyen dönemlerde cezasını çekeceklerdir. Artık galibiyet adına her şey yapacaklardır. Zor da olsa Colon, karşısında kazanmalarını bekliyorum.

İDDAA KODU: 763755
TAHMİN: Maç Sonucu 2
ORAN: 1.75

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here