Ana sayfa Banko Maçlar Cumartesi Garanti Maç Tahminleri 2.10.2021

Cumartesi Garanti Maç Tahminleri 2.10.2021

Tahminci ekibimiz yeni adresimiz Bankobul2.com’da kazandırmaya devam ediyor… Her güne özel banko maçlar , yabancı bahis tahminleri, canlı tahminler ve oranı düşen maçlar listemiz ile birlikte, iddaa’da ihtiyacınız olan tüm verileri ücretsiz sunuyoruz. İşte 2 Ekim Cumartesi günü için öne çıkan banko maçlar :

Konyaspor – Alanyaspor

Konyaspor gol yollarında etkili ayaklara sahip. Formda Çekici, Serdar Gürler ve Cikalleshi dışında yıldız transferleri Ahmed Hassan da geçen hafta gollerine başladı. Buna rağmen Konyaspor savunmada sorunlar yaşamaya başladı. Alanyaspor da 3 maçlık gol yemeden kazanma serisinin ardından Trabzonspor deplasmanından beraberlikle ayrıldı. Bu maçta iki takımın da gol bulmasını bekliyorum.

Kortrijk – Charleroi

Sezona iyi başlayan Charleroi zorlu fikstürde Club Brugge ve Mechelen maçlarını kaybetti. Derbide Zulte ile 2-2 berabere kalan skor sıkıntısı yaşamayan bir ekip. Charleroi’de uzun süredir sakat olan savunmacı Willems yok. Forvet Shamar Nicholson’ın maske ile kadroda yer alma ihtimali var ama durumu henüz netlik kazanmadı. Tahminim karşılıklı gol var.

Viking – Sandefjord

Viking iç saha avantajını iyi kullanan ekiplerden. Berisha ve Tripiç ikilisi hücumda iyi uyum yakaladı. Stabaek karşısında kolay teslim olan Sandefjord’ta savunmadan Smeulers cezalı duruma düştü. İyi işleyen hücum hattı ile Viking bir adım önde.

Porto – P. Ferreira

Gil Vicente deplasmanını 89’da bulduğu gol sayesinde galibiyetle kapatan Porto ligde zirve takibini sürdürürken Şampiyonlar Ligi’nde ağırladığı Liverpool’a karşı ise hezimete uğramaktan kaçamadı. Beş gollü ağır yenilginin etkisinden çıkmak için bir an önce iyi sonuçlara ihtiyaçları var. Hoca değişiminden sonra bir türlü istikrar yakalayamayan Paços de Ferreira ise Belenenses’e karşı ilk yarısını iki farklı skorla önde kapadığı maçta beraberliğe razı oldu. Böylelikle son üç haftayı berabere tamamlamış olan konuk ekibin dirençsiz rakibine karşı düştüğü bu durum hiç de iyiye işaret değil. Porto’nun devreyi önde kapamasını bekliyorum.

Wolverhampton – Newcastle Utd

Wolverhampton, hücumda çok fazla fırsat bulmasına rağmen bitiricilik konusunda büyük sıkıntılar yaşıyordu. Southampton karşısında golcüsü Raul Jimenez sayesinde üç puanı almayı başardılar. Newcastle ise ligde galibiyeti olmayan takımlardan biri. İki takım da topu rakibine bırakmaya çalışacaktır fakat top hangi takımda kalacak kestirmek güç. Wolverhampton’ın daha kaliteli ayakları var ve ben de bununla birlikte rakiplerini mağlup etmeyi başaracaklarını düşünüyorum. Ev sahibi galibiyeti denenebilir.

Brighton – Arsenal

Arsenal, ligde çıktığı son üç maçı kazandı ve birzz daha toparlanmış gözüktü. İlk iki maçtaki rakipleri çok zorlayıcı değildi ve pek de iyi oynamadan kazanmışlardı. Tottenham derbisinde ise gerçekten iyi bir futbol oynadılar ve rakiplerinin zayıf noktalarını kullanmayı başardılar. Brighton ise ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biri olmayı başardı. Bunu tüm sezona yaymaları zor gibi gözükse de en azından uzun bir süre sonra ligin son haftalarında küme düşme tehlikesi yaşamayacak gibi gözüküyorlar. Bu karşılaşmada her iki ekibin de puan isteyeceğini düşünüyorum. Karşılıklı gollere yönelebiliriz.

OCS de Safi – Rapide Club

OSC Safi, ilk haftada derbide rövanş hırsıyla karşısında olan El Jadida’ya kaybetmiş, ardından 3 maçlık Berkane, Moulodia ve Fus Rabat fikstüründen 7 puan almıştı. Açıkçası puanların içeriğini incelemediğimizde; yüksek borçlardan dolayı FIFA tarafından ceza alan ve eski günlerini arayan bir Berkane dışında, golcüsü Khafi’yi transferin son gününde kaybedip, yerini dolduramamış bir Moulodia ve tam 10 tane eksikle karşılarına çıkmış Fus Rabat olduğunu hesaba katmalıyız. Rapide ilk 2 maçtan puan alamadıktan sonra Fouad Sabahi kovulmuş, geçici hocayla çıktıkları Berrechid maçında da kaybedip olumsuz seri sürmüştü. Yeni çalıştırıcıları Mounir Chebil ile ilk maçta iyi direnip, Oeed Zem’den sezonun ilk puanını aldılar. Sert savunma anlayışlarını sürdürmelerini bekliyorum. Düşük skor çıkabilir.

 

Tüm futbol iddaa tahminleri, Avrupa’da en çok oynanan maçlar ve hazır kuponlar her gün sitemizde! İddaa’da kazanmak için sitemizi takip edebilirsiniz. Günün bankosu, günün kuponu, 2.5 gol altı/üstü kuponu, Kasa Katlama Kuponları ve daha fazlası sitemizde..

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here