Ana sayfa Banko Maçlar 3 Nisan Cumartesi Banko Tahminler

3 Nisan Cumartesi Banko Tahminler

Tahminci ekibimiz yeni adresimiz Bankobul1.com’da kazandırmaya devam ediyor… Her güne özel banko maçlar , yabancı bahis tahminleri, canlı tahminler ve Avrupa’da en çok oynanan maçlar listemiz ile birlikte, iddaa’da ihtiyacınız olan tüm verileri ücretsiz sunuyoruz. İşte 3 Nisan Cumartesi günü için öne çıkan banko maçlar:

 

Heidenheim – Greuther Furth | 2.5 ÜST

Heidenheim’da Kleindienst sezon başında takımda olsa şu an ilk üç için ciddi aday olurlardı. Hamburg karşısında kaybeden takımın şansı önemli ölçüde azaldı. Kleindienst’in geri dönmesiyle hücum kaliteleri arttı ve takım yükselişe geçti. İyi giden takımda Hamburg yenilgisi sonrası umut azaldı. Fürth’te Mavraj ve Abiama gibi iki önemli isim cezalı. Bundesliga mücadelesi veren takım kayıp istemiyor. Heidenheim’ın cesur futbol ortaya koymasını bekliyorum. Tercihim 2,5 gol üstünden yana.

Augsburg – Hoffenheim | 2.5 ÜST

Augsburg bu sezon genellikle vasat performans gösterdi. Büyük ihtimalle ligde kalacaklar ancak oyunları tatmin etmiyor. Hoffenheim tam toparlandı derken üst üste maçlar kaybetti. Hedefsiz kalınca takımda motivasyon düştü. Milli aradan sonra biraz toparlanacaklarını düşünüyorum. Savunmada güven vermiyorlar ancak hücumda iştahlı oldukları sürece etkili oluyorlar. Karşılıklı gollerle maçın 2,5 üstüne taşınmasını bekliyorum.

B. Leverkusen – Schalke 04 | İY 1

Hertha Berlin’e farklı kaybeden Bayer Leverkusen’de teknik direktör Peter Bosz’un görevine son verildi. Takımın başına Hannes Wolf getirildi ve milli arada takımla çalışma fırsatı buldu. Açıkçası ilk dört şansları epey azaldı. Kalan sekiz haftada yedi puanlık farkı kapatmak zor gözüküyor. Schalke karşısında yeni başlangıç yapmak istiyorlar. Lig sonuncusu Schalke’de artık umut kalmadı. Sadece bir kez kazanabilen takımın bu haliyle ligde kalması mümkün değil. Oyuncular da durumun farkında ve motivasyon tamamen düştü. Bayer Leverkusen’in maça baskılı başlayıp, ilk yarıyı önde kapatmasını bekliyorum.

Monaco – Metz | 2.5 ÜST

Monaco milli takım arası öncesinde 4-0 kazanarak puan kaybetme serisini sona erdirdi. Biraz dikkatli olsalar liderlik yaşayabilirdi. Kovac iç sahayı kale gibi kullanıyor. Ön taraf kalitesi gününde olursa maçın heyecanı erken artar. Metz son 3 maçta kazanamayınca ilk 5 yarışında geride kaldı. Buralara kadar bu heyecana katılmaları bile alkışı hak ediyor. Gol oyunlarında Metz olunca önceden çekinirdim ama rahatladıktan sonra değişti. 2.5 üst kuponlar için önerim olacak.

Krasnodar – Akhmat Grozny | MS 1

Krasnodar bu sezon iki kulvarda yarışırken bir yandan da sürekli sakatlıklarla boğuşunca sezon öncesi beklentilerini karşılayamadı. Buna rağmen ilk dördün sadece altı puan gerisinde oldukları için Konferans Ligi şansları devam ediyor. Akhmat bitime yedi maç kala play-out hattının 11 puan üzerinde. Ligde büyük ölçüde rahatlamış durumdalar. Hafta içi kupa çeyrek finalinde oynayacakları Ufa maçına öncelik verebilirler. Krasnodar’ı iç saha ve motivasyon faktörüyle bir adım önde görüyorum.

Torino – Juventus | 9,5 Korner Üst

Juventus, Serie A’da iyi bir seri yakalamış ve yarışta olabileceğinin sinyallerini vermişti. Benevento yenilgisiyle yine oluşan olumlu atmosferi dağıttılar. Liderlik koltuğunda bulunan Inter’in, 10 puan gerisinde kaldılar. Covid-19 testi pozitif çıkan milli futbolcumuz Merih Demiral’dan, bu mücadelede yararlanamayacaklar. Sassuolo karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza atan Torino ise Sampdoria deplasmanından puansız ayrıldı. Yakın tarihte, bu sahada oynanan mücadelede Inter’i çok zorlamışlardı. Derbide yine istekli olacaklardır. Juventus, kilidi çözmeye çalışırken çok korner kazanabilir. Mücadelede 9.5 korner üst tercihi güzel duruyor.

Oostende – W. Beveren | 2.5 ÜST

Beveren için artık her maç Final niteliğinde. Geçtiğimiz sezon Federasyon’un aldığı karar neticesinde ligde kalmışlardı. Bu kez onlar için kötü son çok yakın. Oostende normal sezonu ilk 4 içinde tamamlamak istiyor. Rakipleri Anderlecht’in zorlu bir fikstürü var ve kazanıp avantaj elde etmek isteyecekler. Beveren’in de kayba tahammülü yok. Gollü bir maç olasılığı yüksek.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here