Ana sayfa Banko Maçlar 27 Mart Cumartesi Banko Tahminler

27 Mart Cumartesi Banko Tahminler

Tahminci ekibimiz yeni adresimiz Bankobul1.com’da kazandırmaya devam ediyor… Her güne özel banko maçlar , yabancı bahis tahminleri, canlı tahminler ve Avrupa’da en çok oynanan maçlar listemiz ile birlikte, iddaa’da ihtiyacınız olan tüm verileri ücretsiz sunuyoruz. İşte 27 Mart Cumartesi günü için öne çıkan banko maçlar:

 

MK Dons – Doncaster | KG VAR

Doncaster, yükselme bileti için en önemli adaylardan biriydi ancak son dört maçtır galibiyet alamıyor. Bu kötü seri nedeniyle play-off potasının dışında kalma tehlikesiyle karşı karşıya kaldılar. MK Dons, art arda üç maç kazandı. Bu karşılaşmalarda yedi kez rakip fileleri sarstılar. Kalelerinde ise üst üste dokuz maçtır gol görüyorlar. Doncaster’ın da artık uyanması gerekiyor. Karşılıklı golleri öneriyorum.

Çekya – Belçika | 2.5 ÜST

Çekler, Estonya karşısında yenik duruma düştüler ancak yaşadıkları korku çok kısa sürdü. Avrupa’nın büyük liglerinde forma giyen yıldızlarıyla farka koştular ve sahadan 6-2’lik galibiyetle ayrıldılar. Belçika ise beklediğimiz gibi Galler’i hatasız geçti. Grubun açık ara favorisi durumundalar. Zevkli bir maç olması muhtemel. Tercihim 2.5 üst.

Norveç – Türkiye | 2.5 ÜST

A Milli Takımımız, grubun favorisi Hollanda karşısında kazanarak elemelere moralli başladı. Öncelikle maçın Norveç’te değil İspanya’da oynanacağını belirtelim. Hollanda karşısında ilk yarıda oldukça akıllı futbol ortaya koyduk. Topun daha çok onlarda kalmasını kabullenip kontra ataklarla etkili olmayı planladık ve bunu kusursuz yerine getirdik. İlk yarıda tüm planlarımız tuttu ancak ikinci devrede oyunumuz düştü. Savunmaya fazla gömüldük ve üst üste yediğimiz gollerle maçı zora soktuk. Burak Yılmaz’ın frikik golü şok yaşayan milli takımımıza hayat verdi. Son dakikada Uğurcan’ın kurtardığı penaltı da averaj için çok iyi oldu. Açıkçası Hollanda karşısında 2. yarıda oynadığımız futbol beni düşündürüyor. Norveç karşısında benzeri olursa çok zor duruma düşeriz. İki kaliteli golcüye sahipler. Malaga’da bol pozisyonlu karşılaşma bekliyorum. Tercihim 2,5 gol üstünden yana.

İrlanda – Lüksemburg | İY 1

Lüksemburg gruptaki ilk maçına çıkacak. İrlanda, Sırbistan karşısında 3-2 kaybederek gruba kötü başladı. Direkt rakipleri karşısında alınan yenilgi moralleri bozsa da zayıf ekip Lüksemburg önünde kazanarak öz güvenlerini geri getirebilirler. Lüksemburg iyi niyetli mücadele ediyor ve son yıllarda gelişim kazandılar. İrlanda karşısında bunun yeterli olacağını düşünmüyorum. Hata lüksü olmayan İrlanda’nın maça baskılı başlayıp devreye önde girmesini bekliyorum.

Perth Glory – Newcastle Jets | KG VAR

Devreyi önde kapadığı Sydney karşılaşmasında rakibin ikinci yarıdaki baskısına direnmeyen Perth Glory beraberliğe razı oldu. Beş haftadır maç kazanamayan ev sahibinin bu sezon kendi sahasındaki tüm maçlar karşılıklı gollere sahne oldu. Newcastle Jets ise son olarak Adelaide United’a farklı skorla yenildi. Dört haftadır kaybediyorlar. Konuk ekibin işi bu maçta da zor fakat skora katkı yapıp maçı karşılıklı gollere taşımaları olası. Taraf tercihinde bulunacaklar için ev sahibi seçimi de bir diğer alternatif.

 

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here