Ana sayfa Banko Maçlar Pazartesi Banko Maçlar ve Tahminler 22 Mart

Pazartesi Banko Maçlar ve Tahminler 22 Mart

Tahminci ekibimiz yeni adresimiz Bankobul1.com’da kazandırmaya devam ediyor… Her güne özel banko maçlar , yabancı bahis tahminleri, canlı tahminler ve Avrupa’da en çok oynanan maçlar listemiz ile birlikte, iddaa’da ihtiyacınız olan tüm verileri ücretsiz sunuyoruz. İşte 22 Mart Pazartesi günü için öne çıkan banko maçlar:

TIKLA, ÜYE OL ANINDA
20 TL BEDAVA BAHİS YAP

 

F. Düsseldorf – Bochum | 2.5 ÜST

Fortuna Düsseldorf’un hala ilk üç şansı var. Son dönemde çok puan kaybettiler ancak toparladıkları sürece bunu kapatacak kaliteleri var. Bochum kritik maçta Hamburg’a kaybetti ancak kredisi vardı. Hala avantajlı durumdalar ancak bu zorlu maçın üstesinden gelmeleri gerekiyor. İki takım da beraberliğe üzülür. Zaman zaman risk alan taraf değişebilir. Taraf tercihinden ziyade 2,5 gol üstü ideal.

CD Feirense – A. de Viseu | MS 1

Haftaya ikinci sırada giren ve en azından bu konumunu koruyabilmek için mücadele eden Feirense iki maçtır kaybediyor. Academica ve Vizela ile birlikte çok önemli bir mücadelenin içindeler. Bir an önce toparlanmaları lazım. Ancak karşılarındaki Academico Viseu ise kötü gidişatın ardından iki haftadır kazanmanın moraliyle bu maça çıkacak. Yine de konuk ekibin deplasman direncinin düşük oluşu motivasyonu yüksek bir Feirense için önemli bir avantaj olacaktır. Ev sahibi galibiyeti bekliyorum.

SC Bastia – US Creteil | MS 1

Bastia günün güzel tercihlerinden biri olarak ön plana çıkıyor. 14 galibiyet, 7 beraberlik alıp ligin en az kaybeden takımı olduklarını hatırlatalım. Son 3 maçı berabere bittiği için artık kazanmaya ihtiyaçları var. Creteil son 3 maçında istikrarlı şekilde kaybetti. Düşme hattı gerginliği sayesinde rakibini zorlamalarını bekliyorum. Bastia galibiyeti fena sayılmayacak bir orandan kuponlarda bulundurulabilir.

Zaragoza – Mirandes | İY 0

İki takımında farklı hedefleri var. Zaragoza sadece 28 puan toplayarak düşme hattının içinde bulunuyor. Son maçta 3-2 Vallecano yenilgisinde aslında en azından beraberlik alınabilirdi. Bireysel hataların fazla olması kaybettirdi. Mirandes asla yabana atılmamalı. Bu maçta yine stratejik oynayarak sonuç almaya çalışacaklar. İlk yarı beraberliği öneriyorum.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here