Ana sayfa Banko Maçlar 19 Mart Cuma Banko Maçlar

19 Mart Cuma Banko Maçlar

Profesyonel tahminci ekibimiz yeni adresimiz Bankobul1.com’da kazandırmaya devam ediyor… Her güne özel banko maçlar , yabancı bahis tahminleri, canlı tahminler ve en çok oynanan maçlar listemiz ile birlikte, iddaa’da ihtiyacınız olan tüm verileri ücretsiz sunuyoruz. İşte 19 Mart Cuma günü için banko maçlar:

 

Paderborn – Karlsruhe | 2.5 ÜST

Paderborn ligin formda takımlarından St Pauli’yi deplasmanda yenmeyi başardı. Rahat oynamak takıma pozitif etki yaptı ve galibiyet geldi. İlk üç hedefleri yok ancak bundan sonra rahat oyun oynayarak dikkat çekebilirler. Karlsruher son dönemde hücumda sıkıntı çekmeye başladı. Braunschweig karşısında son bölümde baskı yaptılar ancak gol gelmedi. Paderborn karşısında reaksiyon göstermeleri gerekiyor. Açık futbol bekliyorum. Tercihim 2,5 gol üstü yönünde.

Esbjerg – Hobro | MS 1

Son 6 maçta kazanamayan Hobro düşme play off’unda mücadele verecek. Takımın elde ettiği bu başarısızlık sonucunda teknik adam Sorensen istifa etti. Yaklaşık 7 yıldır Hobro’da antrenörlük görevi yapan Michael Kryger şimdilik takımın başına geçti. Esbjerg’de golcü Finnbogason sakatlandı ve durumu belirsiz. Kötü bir sezon geçiren Hobro karşısında Esbjerg kazanabilir.

Galatasaray – Rizespor | İY 1

Galatasaray’ın iki haftalık duraklaması Kayseri deplasmanında sona ererken Fatih Terim’in Falcao ve Mostafa Mohamed’i çift forvet olarak değerlendirdiği yeni formasyondan da verim alınmış oldu. Özellikle Falcao’nun son iki haftada ortaya koyduğu performans dikkat çekici. Rizespor ise Bülent Uygun dönemine iç sahadaki tek gollü Hatay galibiyetiyle başladı. Bülent Uygun’un ilk maçında savunma tandemindeki ikiliyi değiştirmesi dikkat çekiciydi. Galatasaray karşısına da benzer bir kadro ile çıkabilirler. İki ekip arasında bir güç farkı var. Galatasaray hızlı başlayıp devreyi önde kapamak isteyecektir.

Gil Vicente – N. Madeira | MS 1

Gil Vicente geçen haftanın en şaşırtıcı sonuçlarından birini Guimaraes’i deplasmanda gollü skorla yenerek aldı. Normalde rakibe göre zayıf bir kadroya ve düşük form durumuna sahipler. Ancak özellikle ilk yarıda çok etkili oynayarak kazanmayı başardılar. Devamı gelirse alt sıralardan uzaklaşıp rahatlayabilirler. Nacional ise kötü bir dönemden geçiyor. Son beş maçın tamamında gol atmalarına rağmen bu karşılaşmalardan hiç puan çıkaramadılar. Bu da savunmadaki sıkıntıları gözler önüne seriyor. Taraf bahsi tercih edenler için ev sahibi galibiyeti, gollere gitmeyi düşünenler için 2,5 üstü dikkate alınabilir.

Heerenveen – Twente | KG VAR

İki takım da son beş maçında sadece tek galibiyet alabildi. Formsuz dönem geçiriyorlar. Heerenveen, evinde daha iyi maçlar çıkarabilen bir ekip. Kötü serilerindeki tek galibiyeti de evlerinde aldılar. Twente üst üste dört karşılaşmadır kalesinde gol görüyor. Skor da üretmekte zorluk çekmiyor. Karşılıklı goller güzel gözüküyor.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here