Ana sayfa Banko Maçlar Pazar Banko Maçlar ve Tahminler 14 Mart

Pazar Banko Maçlar ve Tahminler 14 Mart

Profesyonel tahminci ekibimiz yeni adresimiz Bankobul1.com’da kazandırmaya devam ediyor… Her güne özel banko maçlar , yabancı bahis tahminleri, canlı tahminler ve en çok oynanan maçlar listemiz ile birlikte, iddaa’da ihtiyacınız olan tüm verileri ücretsiz sunuyoruz. İşte 14 Mart Pazar günü için öne çıkan banko maçlar:

 

Ferencvaros – Paksi | 2.5 ÜST

Ferencvaros adım adım şampiyonluğa ilerliyor. Kupadan elense bile ligde 25 hafta sonunda 1 kez kaybeden başkent temsilcisinin kadro kalitesi ve derinliği lig standartlarının üzerinde. Özellikle de Zubkov sahaya ağırlığını koyduğu anlarda işler onlar açısından hücum da biraz da işler kolaylaşıyor. Paksi’nin bu maçlarında, ortalama 3.88 gol ortalaması yakalandı. Savunmadaki sorunlara çare bulamadıklarından, en son ofansif isimlerden Böde’yi stopere kaydırmışlardı ancak bir şey değişmedi. Rebrov’un hocalığında da Ferencvaros önündeki 6 maçta 24 gol yediklerini söylemek gerek. Yalnız rakip fark etmeden gole dönük sistemlerini sürdürme eğilimleri var. Yüksek skor çıkabilir.

St. Gallen – Young Boys | KG VAR

St.Gallen deplasmanda Luzern’e karşı devreyi önde kapadığı maçı puansız kapadı. Son dört haftada üç yenilgi alarak ilk üç sıradan uzaklaştılar. Fakat aradaki puan makası dar olduğu için her an tekrar iddialı hale gelebilirler. Lider Young Boys ise takipçileriyle arasında gittikçe açılan puan farkı nedeniyle ipleri biraz gevşetmiş durumda. Son Vaduz beraberliğiyle birlikte beraberlik serileri de üç maça çıkmış oldu. Konuk ekip hafta arası Avrupa Ligi’nde Ajax deplasmanındaydı. Akıllar Avrupa’da kalabilir. St.Gallen’den de skora katkı bekliyorum. Karşılıklı goller değerlendirilebilir.

St. Polten – Altach | KG VAR

St.Pölten son iki maçını kaybetti. Ancak bu iki yenilgi onların genel form durumuyla ilgili bağlayıcı bir fikir vermemeli. Formda Austria Wien ve güçlü Salzburg’a kaybettiler. Ondan önceki maçlarda kendilerine denk rakiplerinden aldıkları puanlar var. Ben genel olarak dirençlerini yükselttiklerini düşünüyorum. Kümede kalma mücadelesi verecekleri rakipleri Altach’a karşı alacakları sonuç da çok önemli. Kazanırlarsa büyük avantaj elde edecekler. Damir Kanadi’nin göreve gelmesiyle bir canlanma gözlenen Altach haftayı ligin güçlü takımlarından LASK’a tek golle yenilerek kapadı. Bu da normal karşılanması gereken bir sonuçtu. Çok çekişmeli bir mücadele bekliyorum. Karşılıklı goller değerlendirilebilir.

Hannover 96 – Würzburg | 2.5 ÜST

Üst üste puanlar kaybeden Hannover hedefsiz kaldı. Bundesliga hayalleri artık bitti diyebiliriz ve bundan sonra maçlarına taraf tercihi yapmak riskli olabilir. Würzburg kümede kalma mücadelesi veriyor. İstek var ancak oyuncu kalitesi çoğu maçta yeterli olmadı. Heidenheim karşısında da puanı çok istediler ancak başarılı olamadılar. Hannover önünde risk alacaklarını düşünüyorum. Tek düşünceleri üç puan olacak ve Hannover hedefsiz durumda. Tercihim 2,5 gol üstünden yana.

Leipzig – E. Frankfurt | MS 1

Leipzig, Bayern Münih’i takibi sürdürmekte kararlı. Freiburg deplasmanında rahat kazanan takım kolay pes etmeyeceğini gösteriyor. Galibiyet serileri 6. maça çıktı ve takımda öz güven yüksek. Frankfurt’ta son haftalarda performans düşüklüğü başladı. Oyunun bazı anlarında hala iyiler ancak son iki maçın büyük çoğunluğunda zaaflar gösterdiler. Leipzig karşısında aynısı tekrarlanırsa pahalıya mal olur. Leipzig’in şampiyonluk yolunda hata yapmayıp kazanmasını bekliyorum.

Parma – AS Roma | 2.5 ÜST

Roma, Milan karşısında yine bir büyük maçı kaybetmesinin ardından Fiorentina ve Genoa engellerini hatasız geçti. İki maçta alınan 6 puanla Devler Ligi yarışını iyi götürüyorlar. Parma ise galibiyet alamıyor ama eskisine göre çok daha iyi bir mücadele ortaya koyuyor. Son dört maçta üç kez sahadan puanla ayrıldılar. Geçtiğimiz hafta kazanmaya çok yaklaştılar ama 90+4’te Iacoponi’nin kendi kalesine attığı golle 1 puana razı oldular. Üst üste beş maçtır skor üretiyorlar. Hücumdaki problemleri çözdüler ama savunmada büyük sıkıntıları var. Roma karşısında orta sahanın önemli ismi Kucka da forma giyemeyecek. Konuk ekip, Avrupa Ligi’nde Shakhtar’ı 3-0 yenmenin moraliyle maça çıkacak. Gollü bir mücadele bekliyorum.

AC Milan – Napoli | KG VAR

Önemli eksiklerine rağmen Verona deplasmanından 3 puanla dönen Milan, şampiyonluk yarışına devam dedi. Avrupa Ligi’nde de yine kolu kanadı kırık biçimde çıktıkları Old Trafford deplasmanından, Kjaer’in son dakika golüyle avantajlı döndüler. Napoli ise Bologna karşısında hata yapmadı ve ilk 4 sıradan kopmadı. Son üç lig maçında 8 gol attılar. Milan’da Ibrahimovic ve Rebic yine forma giyemeyecek. Böylesine eksiklerine rağmen skor bulmayı başaran bir Milan görüyoruz. İki takımın da gollerini değerlendireceğim.

PSG – Nantes | İY 1

Psg hafta içinde şampiyonlar liginde hata yapmayarak çeyrek finale yükseldi. Lig yarışında 2 puan geride oldukları için kaliteli oyuncuları devreye girebilir. Nantes hiç kurtarabilecek izlenimi vermiyor. Direnç göstermeye çalışsa bile yeterli olmayacaktır. Oran doğal olarak düşük. İlk yarı Psg alarak yükseltebilirsiniz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here