Ana sayfa Banko Maçlar 13 Mart Cumartesi Banko Maçlar ve iddaa Tahminleri

13 Mart Cumartesi Banko Maçlar ve iddaa Tahminleri

Profesyonel tahminci ekibimiz yeni adresimiz Bankobul1.com’da kazandırmaya devam ediyor… Her güne özel banko maçlar , yabancı bahis tahminleri, canlı tahminler ve en çok oynanan maçlar listemiz ile birlikte, iddaa’da ihtiyacınız olan tüm verileri ücretsiz sunuyoruz. İşte 13 Mart Cumartesi günü için öne çıkan banko maçlar:

 

S. Farense – Belenenses | 2.5 ALT

Farense deplasmanda Rio Ave’ye karşı oyun olarak hiç varlık gösteremeyince sahadan kaçınılmaz olarak puansız ayrılmış oldu. Üç haftadır gol atamıyorlar ve bu kez karşılarında ligin en katı savunmasını yapan takımlarından biri olan Belenenses var. Belenenses’in son maçları önceki haftalara nazaran daha gollü skorlarla sona ermiş olsa da Farense’ye karşı çok skorlu bir maç çıkarmalarını beklemiyorum. 2,5 altı ve sürpriz kuponlarda beraberlik değerlendirilebilir.

Union Berlin – Köln | MS 1

Werder Bremen karşısında beraberlik alan Köln, üç maç sonra puanla tanıştı. Geçen sezon da kötü başlamışlardı ancak toparlanmasını bilmişlerdi. Bu yıl vasat performanstan kurtulamadılar ve oynadıkları futbol ışık vermiyor. Union Berlin, Avrupa hayaline devam ediyor. Bielefeld karşısında puan kaybeden takım bunu telafi etmek istiyor. Takım savunmasında başarılı olan Union Berlin’in, stres altında olan Köln karşısında sabırlı oynayıp kazanacağına inanıyorum.

Werder Bremen – Bayern Münih | İY 1.5 ÜST

Werder Bremen son haftalarda yakaladığı çıkışla rahat duruma geldi. Bielefeld karşısında kazanan takıma rakibiyle aradaki farkı 11’e çıkardı ve ligde kalan haftaları sıkıntısız geçirmeleri yüksek ihtimal. Bayern Münih, Dortmund karşısında kötü başladı ancak iyi bitirdi. İlk bölümde savunmaları kötüydü. Maç sonunda yaptıkları baskıyla maçı çevirmesini bildiler. Bremen karşısında yüksek tempo başlamalarını bekliyorum. Bremen de rahat durumda. İlk yarıda en az iki gol izleyebiliriz.

Reggina – Monza | 2.5 ALT

Monza, Pordenone karşısında kazandı ve değerli ikincilik koltuğunun sahibi olarak haftayı kapattı. Bazen beklenmedik beraberlikler yaşayabiliyorlar ama onları yenmek çok zor. 2021 yılında sadece bir kez kaybettiler. Reggina da lider Empoli yenilgisinin dışında çok iyi bir hava yakaladı. O maç bir yol kazası olarak görülebilir. Düşme hattından yavaş yavaş uzaklaşıyorlar. Oynadıkları son altı iç saha maçının dördünde kalelerinde gol görmediler. Monza ise deplasmanda iyi savunma performansları gösterebiliyor. 2.5 alt seçeneğini tercih edeceğim.

Parma – AS Roma | 2.5 ÜST

Roma, Milan karşısında yine bir büyük maçı kaybetmesinin ardından Fiorentina ve Genoa engellerini hatasız geçti. İki maçta alınan 6 puanla Devler Ligi yarışını iyi götürüyorlar. Parma ise galibiyet alamıyor ama eskisine göre çok daha iyi bir mücadele ortaya koyuyor. Son dört maçta üç kez sahadan puanla ayrıldılar. Geçtiğimiz hafta kazanmaya çok yaklaştılar ama 90+4’te Iacoponi’nin kendi kalesine attığı golle 1 puana razı oldular. Üst üste beş maçtır skor üretiyorlar. Hücumdaki problemleri çözdüler ama savunmada büyük sıkıntıları var. Roma karşısında orta sahanın önemli ismi Kucka da forma giyemeyecek. Konuk ekip, Avrupa Ligi’nde Shakhtar’ı 3-0 yenmenin moraliyle maça çıkacak. Gollü bir mücadele bekliyorum.

Adana D. – İstanbulspor | 2.5 ÜST

Adana Demirspor hafta açılışında Giresunspor puan kaybedince ekstra hazırlık yapmıştır. Şampiyon olabilecekleri bir ortam oluştu. Samet Aybaba ile skorları baya toparladıklarını görüyoruz. İstanbulspor son maçında Keçiörengücü ile berabere kaldı. 6 puanlık mücadelede bu kez alacakları sonuç belirleyici olacak. Taraf galibiyeti yerine 2.5 üst öneriyorum.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here