Ana sayfa Banko Maçlar 12 Mart Cuma Banko Maçlar ve iddaa Tahminleri

12 Mart Cuma Banko Maçlar ve iddaa Tahminleri

Profesyonel tahminci ekibimiz yeni adresimiz Bankobul1.com’da kazandırmaya devam ediyor… Her güne özel banko kuponlar , yabancı bahis tahminleri, canlı tahminler ve en çok oynanan maçlar listemiz ile birlikte, iddaa’da ihtiyacınız olan tüm verileri ücretsiz sunuyoruz. İşte 12 Mart Cuma günü için öne çıkan banko maçlar:

 

Giresunspor – Bandırmaspor | MS 1 1.70

Yakaladığı uzun galibiyet serisinin ardından Altay ve Ümraniye maçlarını kaybeden Giresunspor zirve yarışında yine avantajlı bir konumda. Orta sahadan Uzodimma cezası yüzünden yok. Bandırmaspor son 4 deplasman maçını kaybederken son 4 resmi maçta da kazanamadı. Play off şansı oldukça azalan konuk ekipte savunmadan Orhan Ovacıklı cezalı. Giresunspor kazanıp mağlubiyet serisine son verebilir.

Charleroi – Club Brugge | 2.5 ÜST 1.60

Charleroi kazanıp play off için yeniden iddialı bir konuma gelmek istiyor. Savunmadan Willems’in tedavisi sürüyor. Zulte Waregem karşısında eksiklerine rağmen farklı kazanan Club Brugge, Şampiyonluk yolunda adeta rakipsiz kalmış durumda. Savunmadan Kassounou cezalı. Yıldız golcü Dost yine forma giyemeyecek. Dost’un yokluğuna rağmen Badji, Okereke ve Lang ile hücumda yine etkili olacaklardır. Charleroi’de skor bulabilir. Karşılıklı goller bekliyorum. 90 dakika sonunda 2,5 gol üstü barajı aşılabilir.

Bochum – Hamburg | 2.5 ÜST 1.50

Bundesliga 2’de hafta zirvenin kaderini etkileyecek bir maçla açılıyor. En golcü ismi Zoller’in sakatlığına rağmen zorlu Fürth deplasmanında kazanarak son beş haftada dört galibiyete ulaşan Bochum liderliğini de sürdürmüş oldu. Hamburg ise haftayı Holstein Kiel beraberliğiyle kapadı. Aslında maç boyunca oynadıkları futbolla galibiyeti hak etmişlerdi fakat son hareketlerde eksik kaldılar ve böylelikle galibiyet hasretleri de beş haftaya çıkmış oldu. Bu karşılaşma hayata dönmeleri açısından çok büyük bir fırsat fakat işleri hiç kolay olmayacak. İki ekibin gole dönük tarzları gereği 2,5 üstü ideal seçim olacaktır.

Augsburg – M’gladbach | 2.5 ÜST

Augsburg, Hertha Berlin karşısında öne geçtiği maçı kaybetti. Galip gelseler iyice rahatlayacaklardı ancak şu an stres bitmiş değil. Gladbach, Bayer Leverkusen karşısında kalesinde gördüğü tek golle kaybetti. Savunmada hata yapmayım derken hücumda istedikleri kalite yoktu. Basit hatayla kalelerinde golü gördüler ve kötü gidiş devam ediyor. İki takımın da kazanma odaklı futbol ortaya koymasını bekliyorum. Tercihim 2,5 gol üstü yönünde.

SPAL – Virtus Entella | MS 1

Bir dönem formuyla en büyük Serie A adaylarından olan SPAL, Pescara galibiyetiyle düşüşe dur dedi. Tam sekiz maç aradan sonra kazandılar. Bu kadar kötü bir seriye rağmen hala play-off sıralamasında bulunuyorlar. Virtus Entella ise peş peşe üç beraberlik aldı. Ascoli maçında rakip 75. dakikada 10 kişi kalsa da gol bulamadılar. Savunmada son haftalarda düzenli olarak forma giyen Pellizzer bu mücadelede oynayamayacak. SPAL artık bir çıkış yakalayacaksa rakip uygun gözüküyor. Onlara bu hafta güveneceğim.

 

 

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here