Ana sayfa Banko Maçlar Cumartesi Banko Maçlar 27.02.2021

Cumartesi Banko Maçlar 27.02.2021

Tahminci kadromuz yeni adresimiz Bankobul1.com’da kazandırmaya devam ediyor… Her güne özel banko kuponlar, yabancı bahis tahminleri, canlı iddaa tahminleri ve en çok oynanan maçlar listemizle iddaa’da ihtiyacınız olan tüm verileri ücretsiz sunuyoruz. İşte 27 Şubat 2021 Cumartesi günü için öne çıkan banko maçlar:

cumartesi banko maçlar

Hannover 96 – Greuther Furth

Hannover, Fortuna Düsseldorf’a kaybetti ve hedefi önemli ölçüde azaldı. İlk üç planı olan takımın artık işi çok zor. Son iki haftada kaybedilen puanlar takımın motivasyonunu düşürebilir. Fürth, Kiel karşısında çok kritik galibiyet aldı. Belki istedikleri oyun sahada yoktu ancak kazanmak en önemlisiydi. Hannover karşısına çok daha rahat ve stresten uzak çıkacaklar. Hannover’in açık oyun ortaya koyacağına inanıyorum. Tercihim 2,5 gol üstünden yana.

2,5 Üst – 1.50

Stuttgart – Schalke 04

Schalke’nin umutları tükeniyor. Ruhr derbisinde Dortmund’a farklı kaybeden takım reaksiyon gösteremedi. Oyuncuların kümede kalmak için ekstra performans göstermesi bekleniyor ancak bu bir türlü gerçekleşmedi. İlk golü kalelerinde gördüklerinde iyice dağılıyorlar. Stuttgart’ta Kalajdzic performansıyla büyüyor. Köln karşısında kritik gole imza atarak kazandılar. Schalke tüm riskleri almak zorunda. Pozisyon açısından zengin maç bekliyorum. Tercihim 2,5 gol üstü yönünde.

2.5 Üst – 1.40

Leipzig – M’gladbach

Leipzig, Bayern Münih’in kaybettiği haftayı iyi değerlendirdi. Farkı indiren takım yeniden şampiyonluk havasına girdi. İşleri kolay olmasa da dev rakipleriyle sonuna kadar mücadele vermek istiyorlar. Gladbach, Manchester City karşısında kaybederek turu iyice zora soktu. Mainz karşısında da tutuk futbolları vardı. Son dönemde futbolları geriye gidiyor. Leipzig çok daha iyi durumda ve formlarını sürdürüp kazanmasını bekliyorum.

MS 1 – 1.45

Admira Wacker – WSG Tirol

Admira Wacker kötü futbol oynadığı LASK Linz maçını kaybetti. Genel olarak kötü bir sezon geçiriyorlar. Tirol’un da bir düşüş içinde olduğu ortada. Hartberg maçında onlardan yana beklentim büyüktü fakat iyi de oynamalarına rağmen tek golle kaybettiler. Bitiricilik bakımından önceki haftalardaki performanslarına dönebilirlerse yeniden iyi sonuçlar alabilirler. Çıkış arayan iki ekibin mücadelesinden en az üç gol çıkmasını bekliyorum.

2.5 Üst – 1.50

Adana D. – Bandırmaspor

Adana Demirspor son 3 maçını kaybederek zirve yolunda ciddi yara aldı. Artık ilk 2 treni kaçtı ama en azından bir sürü aday artmışken play off kaçırılmamalı. Takımın başına Samet Aybaba geçti. Mutlaka artık bir reaksiyon vereceklerini düşünüyorum. Bandırmaspor istikrarsız ama iyi mücadele ediyor. Acemilik zamanını sene başında yaşamasaydı şu anda başka hedeften bahsedebilirdik. İshak Çakmak cezalı, Landel maç saatine doğru belli olacak. Her açıdan aksiyonu yüksek maçta 2.5 üst öneriyorum.

2.5 Üst – 1.50

Luton Town – S. Wednesday

Luton Town, çok kötü bir hücum takımı olduğu için eğer kötü savunma yaptıkları bir güne denk gelmemişsek maçları genellikle golsüz geçiyor. Luton Town hücumda kötü ancak Sheffield Wednesday onlardan da kötü. Wednesday, 31 maçta sadece 21 gol atabildi. Çok gollü bir maç olacağını düşünmüyorum. Sakin ve golsüz geçmesi muhtemel. 2,5 gol barajı aşılmayabilir.

2.5 Alt – 1.45

Porto – S. Lizbon

Porto ligdeki peş peşe üç beraberliğin ardından zayıf Maritimo’yu deplasmanda Otavio’nun son dakikada attığı penaltı golüyle yenmeyi başardı. Galibiyete rağmen oynadıkları futbol yine sorunluydu. Rakibe topu çok fazla göstermemelerine rağmen fazla sayıda pozisyon verdiler ve galibiyet için de son dakikayı beklemek zorunda kaldılar. Ligin yenilgisiz tek takımı olan lider Sporting ise Portimonense’yi zorlanmadan yenerek çizgisini korumayı başardı. Ruben Amorim’in öğrencileri aldıkları sonuçlarda olduğu kadar oynadıkları futbolla da istikrarlı bir takım. İki ekip arasında on puanlık bir fark var ve Porto’nun bu maçı mutlak suretle kazanması gerekiyor. Bu durumun onları hataya da sürüklemesini bekliyorum. 2,5 üstü bu maç için ideal bir seçim olabilir.

2.5 Üst – 1.85

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here