Ana sayfa Banko Maçlar Şampiyonlar Ligi İddaa Tahminleri 24 Şubat 2021 Çarşamba

Şampiyonlar Ligi İddaa Tahminleri 24 Şubat 2021 Çarşamba

şampiyonlar ligi tahminleri24 Şubat 2021 Çarşamba Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve banko maçlar. Her güne özel hazırladığımız maç yorumları içerikleri ve detaylı istatistikler ile kuponlarınıza rehber olmaya devam ediyoruz. Yeni adresimiz Bankobul1.com’u takip etmeye devam edin, birlikte kazanalım!

 

Atalanta – Real Madrid  2.5 ÜST  1.42

Atalanta D Grubu’nu Liverpool’un ardından ikinci sırada bitirirken fazla zorlanmadı. Ev sahibi bir dönem yaşadığı puan kayıplarıyla biraz hız kesmiş olsa da son maçlarda yeniden toparlanma emareleri gösteriyor. Özellikle hafta son Napoli’yi yenerken özellikle ikinci yarıda göz doldurdular. Real Madrid de son maçlarda form grafiğini yükselten takımlardan biri. Ligde dört haftadır galip geliyorlar. İspanyol temsilcisi rövanşta avantaj elde etmek için rakibin savunma zaaflarından faydalanmaya çalışacaktır. Atalanta’nın da boş geçmemesini bekliyorum. 2,5 üstü bu maç için ideal seçim olur.

M’gladbach – Man. City  MS 2 & 2.5 ÜST  1.55

Mönchengladbach oldukça zorlu geçen grup aşamasında Shakhtar Donetsk ve Inter gibi iki güçlü ekibi geride bırakarak Real Madrid’in ardından ikinci olmayı başarmıştı. Alman ekibi genel olarak iyi bir sezon geçirse de son haftalarda formsuz. Hafta sonu ligde zayıf Mainz’a yenilerek peş peşe dördüncü kez puan kaybı yaşadılar. Bu dört maçlık periyotta yeterli hücum verimliliğine ulaşamadılar. Grubunu hiç zorlanmadan lider olarak tamamlayan Manchester City ise oldukça formda bir dönemden geçiyor. Oynadığı son 18 resmi maçı kazanan İngiliz temsilcisi grupta da altı maçın dördünde tek başına 2,5 barajını aşmayı başardı. Mevcut form durumu City’i bir adım öne çıkarıyor. Budapeşte’de oynanacak olan mücadelede konuk ekibin 2,5 üstü skorla kazanmasını bekliyorum.

 

24.02.2021 Çarşamba gününe özel yabancı tipsterların paylaştığı canlı tahminler <

 

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here