Ana sayfa Banko Maçlar 7 Şubat Pazar 2021 Banko iddaa Tahminleri

7 Şubat Pazar 2021 Banko iddaa Tahminleri

Profesyonel tahminci ekibimiz, her güne özel banko kuponlar, günün bankosu ve detaylı istatistikler ile kazancınıza rehber olmaya devam ediyor… Hafta sonu bülteni oldukça cazip! İşte 7 Şubat Pazar banko tahminler:

 

5000 TL’YE KADAR BONUS FIRSATI
SADECE BU SİTEDE!
HEMEN ÜYE OLUN…

 

 

Ajax – Utrecht (KG VAR)

Ajax son 5 maçından galibiyetle ayrıldı. Son 9 lig maçında ise mağlup olmadı! Utrecht bu sezonki en formda dönemini yaşıyor. Geride kalan son 4 maçından 3’ünü kazanırken, müsabaka kaybetmedi! Bu sezon deplasmanda; PSV, Feyenoord ve AZ Alkmaar’a karşı skor buldular. Ajax deplasmanında da gol bulacaklarını tahmin ediyorum. Ligin en skorer takımı olan ev sahibinin de gol bulurken zorlanmayacağını tahmin ediyorum. Kuponlara önerim karşılıklı gol var bahsidir.

Balıkesirspor – Akhisarspor (2.5 ÜST)

20’den fazla yeni futbolcuyu kadrosuna katan Akhisar, Tuzla ve Bandırma engellerini gol yemeden geçti. Özellikle Bandırma maçında rakibe çok fazla sayıda pozisyon verdiler. 6 Kasım’dan bu yana galibiyet yüzü göremeyen Balıkesir, düşmeme adına bu maça büyük önem veriyor. Gollü bir maç bekliyorum.

Servette – Luzern (KG VAR) 

İki ekip üç gün arayla ikinci kez karşılaşıyor. Üç gün önceki maçı Servette deplasmanda farklı kaybederken Imeri de ikinci yarıda kırmızı kart görerek takımını eksik bırakmıştı. Ayrıca henüz 5.dakikada Kyei’nin bir de penaltı kaçırdığını belirtmek gerekiyor. Luzern mutlaka bu galibiyetin verdiği özgüveni hissedecektir. Ancak Servette’in de rakibine karşı daha motive bir şekilde sahaya çıkmasını bekliyorum. Bu kez karşılıklı goller değerlendirilebilir.

Charleroi – Zulte Waregem (2.5 ÜST)

İki ekipte son dönemde oldukça istikrarsız. Hücum potansiyeli olan Zulte Waregem gününde olduğunda her takıma zorluk çıkarabilecek bir ekip. Nitekim suskun golcü Jelle Vossen’de geçtiğimiz hafta Oostende filelerini havalandırarak gol özlemine son verdi. Zorlu kapışma bence her sonuca açık. Bu yüzden 2,5 gol üstü seçimi bence daha cazip bir tercih olur.

St Etienne – Metz (2.5 ALT)

S.Etienne çok az galibiyet alabildiği için alt sıralara yakın kaldı. Aldıkları beraberlikler olmasa şu anda dibe çakılıp kalmışlardı. Puan olarak hala rahatlayabilmiş değiller. Puel stresi atabilmek için kazanmalı. Metz sert savunması ve tutumlu oyunu ile herkese ters gelen ekip oldu. 9 galibiyet, 8 beraberlik, 6 mağlubiyet etkileyici bir performans diyebiliriz. Ev sahibinde 5-6 tane önemli eksik var. Metz zaten açık futbol oynamıyor. Bu yüzden 2.5 alt öneriyorum.

AC Milan – Crotone (2.5 ÜST)

Milan, Bennacer’den sonra Hakan’ın da muhtemel dönüşüyle ideal kadrosuna neredeyse kavuşmuş durumda. Kjaer ve Diaz dışında önemli bir eksikleri kalmadı. Crotone’de takımın ikinci en golcü ismi Messias cezalı. Farklı Genoa yenilgisinde direnç gösteremediler. Milan puan kaybetmeye yaklaştığı Bologna maçının sonundaki stresi tekrar yaşamak istemeyecektir. Fikstür açısından da nispeten rahat bir durumdalar çünkü bu maçtan altı gün sonra Spezia’ya konuk olacaklar. 2-0 gibi avantajlı bir skor elde etseler bile vites düşürmeyip rakip kaleyi yoklamaya devam edeceklerini tahmin ediyorum. Bence 2.5 gol barajını aşabilirler.

Real Betis – Barcelona (3.5 ÜST)

Hafta içi kupada 120 dakika sahada kalan iki ekip karşı karşıya geliyor. Betis, Bilbao’ya elenerek kupaya veda etti. Normal sürenin sonunda yedikleri beraberlik golüne rağmen son dönemde ortaya koydukları iyi futbolu sürdürdüler. Barcelona ise Granada karşısında müthiş bir geri dönüş gerçekleştirerek 5-3’lük bir galibiyet elde etti. Ligde de üst üste gelen zaferlerle en azından Real Madrid’i yakalamış durumdalar. İki takım arasında son yıllarda oynanan karşılaşmalar hep gollü ve keyifli geçti. Son altı randevuda tam 36 gol atıldı. Toparlanan Betis yine Barça ağlarını sarsabilir. En az dört gol bekliyorum.

Vallecano – Tenerife (MS 1)

Vallecano, oyunu rakip yarı sahaya yıkıp oynadığında izleyicilere keyifli maçlar izlettiriyorlar. Tenerife ise rakibine kıyasla güven vermeyen bir görüntüde. Ev sahibi topa sahip olup oyunu üçüncü bölgede oynamak isteyecektir. Önerim ilk gol ev sahibi olacak.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here