Ana sayfa Banko Maçlar Şampiyonlar Ligi Banko Tahminler 9 Aralık Çarşamba

Şampiyonlar Ligi Banko Tahminler 9 Aralık Çarşamba

İddaa’da her gün kazandırmaya devam eden ekibimiz yeni adres Bankotahmin8.com adresinde kazandırmaya devam ediyor. Her güne özel banko kuponlar , maç tahminleri ve detaylı istatistikler ile kazancınıza rehber olmaya devam ediyoruz. Hafta arası bülteni oldukça cazip! İşte 9 Aralık Çarşamba Şampiyonlar Ligi banko tahminler:

 

 

Ajax – Atalanta

Ajax, Liverpool karşısında kötü oynamadı ancak maçtan puansız ayrıldı. Son bölümde çok önemli fırsattan yararlanamadılar. Atalanta, Midtjylland karşısında beklenilen performansın çok altında kaldı. Hedefsiz rakibi karşısında çok tutuk oynadılar. Son dönemde oyunları pek güvenilir değil. İtalyan takımına beraberlik yeterli olacak. Ajax’ın gruptan çıkması için kazanması gerekiyor. Ajax’ın rakibine göre daha komple takım olduğuna inanıyorum. Zor da olsa kazanarak gruptan çıkmalarını bekliyorum.

Man. City – Marsilya

Manchester City grubunda lider ve tek puan kaybını son maçta Porto deplasmanında yaşadı. Pep Guardiola’nın ekibi sezon içinde zaman zaman iniş çıkışlar yaşasa da Şampiyonlar Ligi’nde grubunu domine etmeyi başardı. İlk dört maçından puan çıkaramayan Marsilya ise gruptaki son maçında Olympiakos’u yenerek en azından üçüncü sıra için umutlanmayı başardı. Konuk ekip Etihad Stadyumu’na son üç resmi maçı toplam yedi gol atarak kazanmanın moraliyle geliyor olsa da City karşısında çok fazla şansa sahip değil. Ev sahibinin işi ilk yarıda bitirmesini bekliyorum.

Salzburg – Atl Madrid

A Grubu’nda Bayern Münih’in ardından gruptan çıkan ikinci takımı belirleyecek olan karşılaşmada Salzburg’la Atletico Madrid karşılaşıyor. İki ekip aslında oyun anlayışı olarak birbirine zıt karakterde diyebiliriz. Salzburg gruptaki tek galibiyetini son maçında Lokomotiv Moskova’ya karşı almıştı. Avusturya temsilcisi tüm maçlarda gol atmayı başarırken savunmada dirençsiz bir görüntü verdi. Son dönemde ligde de puan kayıpları yaşıyorlar. Atletico Madrid’in de yalnızca bir galibiyeti var ve o da iç sahadaki Salzburg maçıydı. Normalde kolay gol yememesiyle bilinen İspanyol temsilcisi o karşılaşmada iki gol birden yerken galibiyeti bitime beş dakika kala elde edebilmişti. Salzburg’un ikincilik için bu maçı mutlaka kazanması gerekiyor. Puan kaybı durumunda düşük de olsa grubu son sırada tamamlama ihtimalleri bile mevcut. Ev sahibinin topuyla tüfeğiyle hücum etmesini bekliyorum. 2,5 üstü ideal seçim olur.

Olympiakos – Porto

Olympiakos ikili averajda deplasman golü avantajıyla Marsilya’nın önünde olduğu için rakibiyle aynı puanda kalsa dahi Avrupa Ligi biletini alan taraf olacak. Grupta sadece onlara karşı skor üretebildiler. Gol yollarındaki verimsizlikte Valbuena’nın sakatlığının etkisi büyük. Tecrübeli ismin bu maça yetişmesi zor görünüyor. İkinci sıradaki yeri kesinleşen Porto rotasyona gitse bile hafife alınmaması gereken bir rakip. Olympiakos’un başlangıçta fazla risk alacağını düşünmüyorum. Sakin bir ilk yarı izleyebiliriz. Önerim devre beraberliği.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here