Ana sayfa Banko Maçlar Avrupa Ligi Banko Tahminler 26 Kasım Perşembe

Avrupa Ligi Banko Tahminler 26 Kasım Perşembe

İddaa’da her gün kazandırmaya devam eden ekibimiz yeni adres Bankotahmin8.com adresinde kazandırmaya devam ediyor. Her güne özel banko kuponlar , maç tahminleri ve detaylı istatistikler ile kazancınıza rehber olmaya devam ediyoruz. Hafta arası bülteni oldukça cazip! İşte 26 Kasım Perşembe Avrupa Ligi banko tahminler:

 

Wolfsberg – D. Zagreb

Avrupa Ligi’nin en çekişmeli gruplarından biri şüphesiz ki K Grubu olarak göze çarpıyor. Lider Dinamo Zagreb ile son sıradaki CSKA Moskova arasında yalnızca üç puan fark var. Kalan üç maçta her takımın şansı neredeyse eşit diyebiliriz. Dinamo Zagreb gruptaki tek galibiyetini iç sahadaki Wolfsberg maçından alırken konuk ekip maçın ikinci yarısının tamamını Taferner’in kırmızı kartı nedeniyle eksik oynamıştı. Wolfsberg sezona çok iyi başlayamasa da yavaş yavaş toparlanan bir takım. Tecrübeli Liendl’ın yükselen performansıyla bu çıkıştaki payı büyük. Dinamo Zagreb’i bu maçta yenmelerini bekliyorum.

LASK – Antwerp

J Grubu’nda Tottenham, LASK Linz ve Antwerp altışar puanla ilk üç sırayı paylaşıyor. Bu karşılaşma da ilk iki sıranın kaderine önemli bir etki yapacak. LASK Linz rakibini deplasmanda tek golle yenerken James Holland’ın kırmızı kartı nedeniyle 68.dakikadan itibaren eksik oynamak zorunda kalmıştı. Avusturya temsilcisinin iyi bir sezon geçirdiğini, gol yollarında çok üretken olmasa da savunmasıyla sonuca gittiğini belirtelim. Antwerp ise Belçika’da ve Avrupa Ligi’nde sezonun sürpriz takımlarından biri. İyi başladılar ancak son dönemde bir düşüş içindeler. Üçü lig biri de Avrupa Ligi olmak üzere son dört resmi maçtan galibiyet çıkaramadılar. Bunu hücumdaki üretkenliklerinin düşmesine bağlamak yanlış olmaz. LASK Linz’in zor da olsa kazanmasını bekliyorum. Hatta yüksek orana gitmek isteyenler için tek farklı ev sahibi galibiyeti de bir seçenek.

Braga – Leicester City

Braga gruptaki ilk iki maçını kazandıktan sonra King Power’daki mücadeleden dört gollü ağır bir yenilgiyle ayrılmıştı. En azından yerlerini korumak isteyeceklerdir ve bu maçta alacakları sonuç da oldukça önemli. Carlos Carvalhal, hafta sonu oynadıkları kupa maçında asları dinlendirdi. Leicester City ise altı resmi maç aradan sonra ilk yenilgisini hafta sonu ligde Liverpool’dan aldı. Konuk ekip gruptaki üç maçını da kazanmış durumda. Braga’nın bu maça farklı bir motivasyonla çıkıp rakibine zor anlar yaşatmasını bekliyorum. Ancak savunmada da aksayabilirler. Karşılıklı goller bu maç için güvenilir bir tercih olabilir.

CSKA Sofya – Young Boys

CSKA Sofya grupta henüz golü olmayan tek takım. Buna rağmen kalan üç maçta halen daha ilk iki için ciddi bir şansa sahipler. Bulgar temsilcisinin en önemli sorunu gol yollarındaki durgunluk olarak göze çarpıyor. Sadece Avrupa’da değil, ligde de çok üretken oldukları söylenemez. Young Boys geçen sezonki kadar etkili olmasa da bu sezon durumu idare ediyor diyebiliriz. Hafta sonu bol eksikli Basel’i yenmeyi başardılar. Roma’nın lider bitirmesi öngörülen grupta da ikinci sıra için en önemli rakipleri konumundaki Cluj’la aynı puandalar. Avantajı kaybetmek istemeyeceklerdir. Form durumu olarak yeterince tatmin etmese de Young Boys’un bu deplasmandan galibiyet çıkarmasını bekliyorum.

Rangers – Benfica

Rangers’la Benfica grup liderliği için kıyasıya bir yarışta. Bunu da Portekiz’de karşılaştıkları maçta gösterdiler. Benfica 19.dakikadan itibaren Otamendi’nin kırmızı kartı nedeniyle on kişiyle mücadele etmek zorunda kaldığı maçta iki farkla geriye düşse de son dakikalarda gelen gollerle beraberliği kurtarmayı başarmıştı. İki ekip de gol yollarında üretken. Bu maçın yine taraf bahsi için riskli olduğu düşüncesindeyim. 2,5 üstü seçimini öneririm.

Dundalk – Rapid Wien

Dundalk gruptaki ilk üç maçını da kaybederken kalesinde maç başına ortalama üç gol gördü. Buna karşın hücumda fena değillerdi. Arsenal haricindeki diğer iki takıma da gol atmayı başardılar. Rapid Wien ise ilk iki maçını kaybettikten sonra sahasındaki Dundalk maçını zorlanarak da olsa kazandı. Molde’yi geçip grubu ikinci sırada bitirmek istiyorlar. Ancak savunmada da çok güven verdikleri söylenemez. Mücadele dozajı yüksek bir maç bekliyorum. Dundalk bu maçta da gol atıp karşılıklı gol tercihini getirebilir.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here