Ana sayfa Banko Maçlar Şampiyonlar Ligi Banko Tahminler 25 Kasım Çarşamba

Şampiyonlar Ligi Banko Tahminler 25 Kasım Çarşamba

İddaa’da her gün kazandırmaya devam eden ekibimiz yeni adres Bankotahmin8.com adresinde kazandırmaya devam ediyor. Her güne özel banko kuponlar , maç tahminleri ve detaylı istatistikler ile kazancınıza rehber olmaya devam ediyoruz. Hafta arası bülteni oldukça cazip! İşte 25 Kasım Çarşamba Şampiyonlar Ligi banko tahminler:

 

20 TL BEDAVA BONUS
HEMEN ÜYE OLUN!

 

M’gladbach – Shakhtar Donetsk

Gladbach, Shakhtar’ı deplasmanda oldukça rahat ve farklı skorla geçti. Alman ekibi ilk 2 maçta şanssız puanlar kaybetmişti. Buna rağmen motivasyonları düşmedi ve iyi oyunla hak edilmiş zafer geldi. Shakhtar savunmada çok dağınık maç çıkardı ve rakibine karşılık veremedi. Gladbach bu sezon Avrupa sahnesinde çok iyi maçlar ortaya koyuyor. Shakhtar karşısında oyuna hızlı başlamalarını ve devreye önde girmelerini bekliyorum.

Olympiakos – Man. City

Olympiakos gruptaki ilk maçında Marsilya’yı yenmiş, ardından da Porto ve City’e gol atamadan yenilmişti. Aslında gruptaki gerçekçi hedefleri Marsilya’yla üçüncülük mücadelesi vermekti ve bu mücadelede şimdilik avantajlı durumdalar. Ev sahibi son dönemde özellikle hücum bölgesindeki eksikler nedeniyle tercih sıkıntıları yaşıyor. Panathinaikos’u tek golle yendikleri son lig maçında aslen bir ofansif orta saha oyuncusu olan Fourtonis mecburen forvet olarak oynadı. Manchester City ise gruptaki üç maçını da kazanarak lider oldu. Bu karşılaşmayı da kazanıp işi erken bitirmek istiyorlar. Guardiola’nın ekibinin uzun süren yenilmezliğine hafta sonu Tottenham son verdi. Konuk ekip bu karşılaşmada kalitesiyle devreyi önde kapatmaya yakın.

Liverpool – Atalanta

Liverpool gruptaki ilk üç maçını kazanırken kalesinde hiç gol görmedi. Takımda önemli eksikler var. Jürgen Klopp stoperleri Van Dijk ve Joe Gomez’in yokluğunda çareyi aslen bir orta saha oyuncusu olan Fabinho’yu savunmaya çekmekte buldu. Trent Alexander Arnold ve Salah gibi önemli oyuncuların yokluğunda Leicester’ı yenmeyi başarmaları önemli işti. Bu dönemde Diogo Jota’nın aldığı sorumluluğun da altını çizmek gerek. Jota’nı bu maçta da etkili olması şaşırtmaz. Öte yandan Atalanta hem atıp hem yiyen bir takım fakat hafta sonu Spezia ile karşılaştıkları lig maçı ilginç bir şekilde golsüz sona erdi. Konuk takım son haftalarda bir düşüş trendi içerisinde. Liverpool’un eksiklerine rağmen kazanmasını ve maçta en az iki gol olmasını bekliyorum.

Bayern Münih – Salzburg

Gruptaki üç maçını da kazanıp maç başına dört gollük bir ortalama tutturan Bayern Münih uzun bir aradan sonra ilk kez hafta sonu Werder Bremen’le oynadığı lig maçında puan kaybederek sahadan beraberlikle ayrıldı. Salzburg da hafta sonu kendi ligindeki ilk yenilgisini aldı. Konuk ekip geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde sürpriz sonuçlar alarak dikkat çekiyordu ancak bu sezona iyi başlayamayarak ilk üç maç sonunda grubun son sırasında yer aldılar. Bayern, rakibini Avusturya’da farklı skorla yenmişti. Bu maçın da gollü geçmesini ve ilk yarıda 1,5 barajının aşılmasını bekliyorum.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here