Ana sayfa Banko Maçlar 27 Eylül Pazar 2020 Banko Maçlar ve Tahminler

27 Eylül Pazar 2020 Banko Maçlar ve Tahminler

Profesyonel tahminci ekibimiz, her güne özel banko kuponlar, günün bankosu ve detaylı istatistikler ile kazancınıza rehber olmaya devam ediyor… Hafta sonu bülteni oldukça cazip! İşte 27 Eylül Pazar banko tahminler:

 

Vaduz – St. Gallen

Sezona Basel deplasmanında alınan bir beraberlikle başlamak lige yeni çıkmış Vaduz gibi takımlar için oldukça yeterli. Bu puan elbette St.Gallen karşısında Vaduz’a bir özgüven sağlayacaktır. St.Gallen’in Sion karşısındaki tek gollü galibiyeti oynadığı vasat futbolu tolere etti. İlk hafta için durumu idare etmiş olsalar da geçen seneki standardı yakalamak için daha iyi olmalılar. Vaduz karşısında zorlanabilirler. En az üç gol bekliyorum.

Helsingborg – Östersund

Son haftalarda etkili oynayan Helsingborg aldığı puanlarla düşme potasından çıktı. Ian Burchnall’ın ayrılışı sonrasında görevi devralan Amir Azrafshan ile çıkışa geçen Östersunds ligin rahat ekiplerinden. Form grafiği yükselen iki ekipten karşılıklı goller bekliyorum. Karşılıklı gol var ideal seçim.

Dundalk – Shamrock R

Son şampiyon Dundalk, bu sezon ligde 10 haftada 17 puan toplayabildi. Diğer yandda Shamrock lige öylesine inanılmaz bir başlangıç yaptı ki bu maçın da oranlarda net olarak favorisi gösterildi. Fakat ben Dundalk’ın da gol bulabileceğini düşünüyorum. Tercihim karşılıklı gol.

Crotone – AC Milan

Milan fırtınası devam ediyor. Pandemi sonrası maç kaybetmediler ve yeni sezona da Bologna galibiyetiyle başladılar. Hafta içinde de Bodo Glimt’i eleyerek Avrupa Ligi’nde play-off turuna yükseldiler. Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu’nun formu zirve yaptı ve İtalya’da manşetleri süsledi. Ibrahimovic’in koronavirüs testinin pozitif çıkması ise Milan için can sıkan tek nokta oldu. Crotone ise ilk maçında Genoa karşısında sahadan silindi ve 4-1’lik bir yenilgi yaşadı. Bu maçta daha iştahlı olacaklardır ama şansları çok az. Rahat skora giden bir Milan var. Gollü bir maç bizleri bekliyor.

AS Roma – Juventus

Üst üste 10. şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan Juventus, ilk maçında Sampdoria’yı 3-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Yeni transfer McKennie ilk 11’de forma giydi. Ayrıca, geçtiğimiz sezon Parma’da kiralık olarak forma giyen Kulusevski’de maça ilk 11’de başladığı gibi golünü de buldu. Roma ise Verona karşısında iyi bir görüntü vermemiş ve sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrılmıştı. Ancak, kadro kayıt listesinde yaptıkları kural hatası nedeniyle hükmen 3-0 yenik sayıldılar. Hem oyun olarak iyi değillerdi hem de bu olayın moral bozukluğuyla sahaya çıkacaklar. Juventus galibiyeti güzel duruyor.

Galatasaray – Fenerbahçe

Fenerbahçe, Erol Bulut ile oyunun savunma tarafında başarılı ancak hücumda üretkenlik yeterli seviyede değil. Orta saha seçimleri tartışılan Bulut’un Galatasaray deplasmanına farklı bir merkezle çıkması gerek. Galatasaray ise Avrupa yorgunu olacak ama Terim, rotasyon yapabilecek alternatiflere sahip. Geçen sezonun sonuna oranla daha iyi durumdalar ancak üst üste zor maçların olduğu bir fikstürden geçiyorlar.

Nürnberg – Sandhausen

Sandhausen sezona moralli başladı. Zorlu maçta Darmstadt karşısında zor da olsa kazandılar. Galibiyete rağmen takımın savunmasını beğenmedim. Nürnberg geçen sezonu çok kötü geçirdi ve zar zor ligde kaldı. Bu yıl benzer hataları yapmak istemiyorlar. Eldeki mevcut kadroyla ligi rahatlıkla orta sıralarda bitirmeleri gerekiyor. Sandhausen’in ilk maça benzer tablo çizmesini bekliyorum. Hücumda sorunları yok ancak gol yemeden maç tamamlamaları zor. Tercihim karşılıklı gol var yönünde.

Freiburg – Wolfsburg

Freiburg, Stuttgart karşısında kazandı ancak baskı anlarında savunması hataya müsait gözüktü. 3-0 öne geçen takım karşılaşmayı zor kazandı. Defansif anlamda sorunlarını çözmeleri biraz zaman alabilir. Leverkusen karşısında hücumda istediğini yapamayan Wolfsburg bir puana razı oldu. İki takımın da duran topları oldukça tehlikeli. Ölü toplar ikisi için de ciddi opsiyon durumunda. Karşılıklı gol bekliyorum ve önerim 2,5 gol üstü.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here