Ana sayfa Banko Maçlar 4 Temmuz Cumartesi 2020 Banko Tahminler

4 Temmuz Cumartesi 2020 Banko Tahminler

Profesyonel tahminci ekibimiz, her güne özel banko kuponlar, günün bankosu ve detaylı istatistikler ile kazancınıza rehber olmaya devam ediyor… Hafta sonu bülteni oldukça cazip! İşte 4 Temmuz Cumartesi banko tahminler:

 

Fenerbahçe – Göztepe

Ara sonrası evinde Kayseri ve Malatya’yı sonlara doğru bulduğu gollerle tek farklı geçen Fenerbahçe’de savunma problemleri hala üst seviyede. Kaleci Altay da basit goller yemeyi sürdürüyor. Göztepe kötü dönüş yapsa da bu Fenerbahçe savunmasına gol atabileceklerini tahmin ediyorum. En az 3 gol olma ihtimali yüksek.

Antalyaspor – Başakşehir

Galatasaray’la berabere kalan Başakşehir’de takımın en önemli üç ismi Mahmut, Aleksic ve Visca cezalı duruma düştü. Özellikle Visca’nın eksikliği büyük sorun ama kadro çok geniş olduğundan bir şekilde kendi oyunlarını oynayacaklarını düşünüyorum. Hedefsiz Antalya, 4 maçta 7 puan aldı. Hücumda kaliteli ayaklara sahipler. Zevkli ve karşılıklı gollü bir maç bekliyorum.

Würzburg – Hallescher

Wurzburger, Viktoria Köln karşısında şok yaşadı. Ligde hiçbir iddiası bulunmayan rakibi karşısında farklı kaybederek Bundesliga 2’ye direkt çıkma şansını son maça bıraktılar. Hallescher karşısında kazanırlarsa diğer maçların skoruna bakmadan Bundesliga 2’ye merhaba diyecekler. Hallescher geçtiğimiz hafta çıkan sonuçlarla ligde kalmayı garantiledi ve bu maçta rahat olacaklar. Wurzburger’in hata yapmasını beklemiyorum.

D. Moskova – Arsenal Tula

Sochi’de üstün oynamasına rağmen 72’nci dakikada 10 kişi kalan Dinamo Moskova, son dakikalarda yediği penaltı golüyle beraberliğe razı oldu. Savunmada Sunjic’ten cezası nedeniyle yararlanamayacaklar. Keskin bir düşüş yaşayan Arsenal Tula beş maçtır kaybediyor. Kötü sonuçların ardından teknik direktör Cherevchenko ile yollar ayrıldı, takımı sezonun geri kalanında şu ana kadar genç takımda görev yapmış Podpaly-Kovardayev ikilisi çalıştıracak. Konuk ekip Cherevchenko yönetiminde ligin oyuncu değişikliği hakkını en az kullanan takımıydı. Takımların daha geniş rotasyonla mücadele edebildiği bu sürece adapte olamadıklarını düşünüyorum. En önemli gol silahları hava toplarıyla etkili olan Lutsenko ancak Dinamo savunması oldukça uzun boylu isimlerden kurulu. Rusya’da istisnai durumlar haricinde stadyumlara kapasitenin %10’unu aşmamak kaydıyla taraftarlar da alınıyor. Seyircisi önünde Dinamo favorim.

AS Trencin – SKF Sered

Slovakya’da bu sezon zorunlu pandemi arasından dolayı bazı değişiklikler olmuştu. İlk başta küme düşmenin olmayacağı açıklanıp, iki grupta takımların 10’ar değil, 5’er maç oynanacağı açıklanmıştı. 5 haftalık süreç oynanıyor ama düşme grubunu son sırada bitiren takımın play-out oynamasına karar verildi. Trencin müthiş performansıyla ligde kalmayı garantiledi. Sered’de Nitra derbisini bir duran top golüyle kazanarak ligde kalma hedefine ulaştı. Trencin’de eski gol kralı van Kessel, bu sezon hem golleri hem asistleriyle adından söz ettirirken, ligin en değerli genç yeteneklerinden Bukari’de çok formda. Çok rahat hücum edip, kolay skora gidiyorlar. Sered’i de geçeceklerini düşünüyorum.

Sassuolo – Lecce

Son olarak Fiorentina’yı mağlup eden Sassuolo, 3 maçtır kaybetmiyor. Bu maçlarda 9 gol atmayı başardılar. Kalelerini de gole kapatmakta zorlanıyorlar. Ligde kalma mücadelesi veren Lecce ise son 5 maçından mağlubiyetle ayrıldı. Pozitif futbol oynuyorlar maçları keyif veriyor. Pozisyonu bol bir maç bizleri bekliyor. Goller ön planda olacaktır.

Manchester Utd – Bournemouth

Manchester United, uzun süre sonra çok keyif vermeye başlayan bir takım olmayı başardı. Pogba ve Bruno Fernandes ikilisinin birlikte oynaması takıma farklı bir kimlik kazandırıyor. Sheffield United’dan sonra Brighton’ı da yürüye yürüye mağlup ettiler. Pandemi dönüşü sonrası Bournemouth çok kötü durumda. Oynadıkları 3 maçı da kaybettiler. Düşme hattında bulunuyorlar. Her puana çok ihtiyaçları var. Gollü bir maç izleriz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here