Ana sayfa Banko Maçlar 6 Haziran 2020 Cumartesi Banko Maçlar ve iddaa tahminleri

6 Haziran 2020 Cumartesi Banko Maçlar ve iddaa tahminleri

Kazandırmaya devam eden ekibimiz yeni adres Bankotahmin8.com adresinde sizlere ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor. Her güne özel banko kuponlar, günün bankosu ve detaylı istatistikler ile kazancınıza rehber olmaya devam ediyoruz. Hafta sonu bülteni oldukça cazip! İşte 6 Haziran 2020 Cumartesi banko maçlar:

 

Fastav Zlin – Pribram

Kümede kalma mücadelesi veren 2 takım 6 puanlık bir maça çıkıyor. Salgının ardından devam eden ligde FC Fastav Zilin çıktığı 3 maçından 2, Pribram ise 4 puan çıkardı. Ev sahibinin maçlarının tamamı 3 gol altında kalırken, Pribram’ı 3 müsabakasının 2’si 2.5 gol altı bitti. Kontrollü oynayacak 2 takımın maçından toplamda 3 gol çıkmayacağını tahmin ediyorum. Taraf bahsinde ise FC Fastav Zilin’i, deplasman karnesi pek parlak olmayan Pribram karşısında 1 adım önde görüyorum.

Slovan Liberec – Mlada Boleslav

Slovan Liberec 2’sini deplasmanda oynadığı son 3 maçından galibiyetle ayrıldı. Bu maçların 2’sinde kalesini gole kapadı! Mlada Boleslav deplasmanda en az puan toplayan 5 takım arasında yer alıyor. Son 3 maçından ise tek puan çıkarabildi. Küme hattında bulunan FC Fastav Zilin ile evinde berabere kalmışlardı. İyi bir seri yakalayan Slovan Liberec’in, kazanmaya devam etmesini bekliyorum.

Pohang Steelers – Ulsan Hora I

Güney Kore’de bugün doğu derbisi heyecanı yaşanacak. Ulsan için maç bir noktada intikam niteliği de taşıyor. Nitekim geçen sezon son haftada rakiplerine kaybederek, şampiyonluktan olmuşlardı. Pohang, Iljutchenko’nun yönlendirdiği hücumlarda çok tehlikeli olurken, Palocevic’te orta sahadan sürekli top akışı sağlayıp; merkezden etkin olmalarını sağlıyor. Yalnız duran top savunmasında iyi olmadıklarından kolay goller yiyorlar. Ulsan, Gangju’ya karşı tüm istatistiklerde üstündü ama bitiriciliği kötü olunca beraberlikle yetindi. Lige 2’de ‘’2’’ ile girdikten sonra inişe geçtiler. Bireysel kaliteleri iyi olduğundan maç her şeye açık. Tercihim karşılıklı gol var.

St. Polten – Austria Wien

En büyük düşme adaylarından birisi olarak play-out grubunda yer alan St.Pölten, pandemi arasından en iyi dönen ekiplerden biri olarak dikkat çekti. Yeni hocaları Ibertsberger yönetimindeki ilk maçlarında, teknik adamları Silberberger’den motosiklet kazası geçirdiğinden, kaptanları Grgic’de apandisit operasyonu geçirdiğinden olmayınca daha 15 dakikada 3-0’ı buldukları maçı 5 golle kazanıp, tarihlerinin en farklı galibiyetini elde ettiler. Özellikle normal sezondaki 21 golünün 15’ini duran toptan bulmuş bir takımın 5 golünün tamamının açık oyunda, sürekli savunma arkasına kaçırdığı adamlarla yakalayıp, değerlendirdikleri pozisyonlara sonuca gitmeleri adeta çalışmanın ürünü. Bu kez hem moralliler hem de genelde şanslarının tuttuğu Austria Wien ile oynuyorlar. Konuk ekip de aradan Admira galibiyetiyle döndü ama başa baş geçen oyun iki tarafa da gidip geldi. Yine onları oyun akılları Manschein ipten aldı. Bu grubu ilk 2’de bitirip, Avrupa Ligi play-off’u oynama amacındalar. St.Pölten’in kazandığı toplara çok çabuk hızlı hücumlara çevirip, hedef forveti Burke’ye yarattığı gol şanslarının benzerlerini burada da görebiliriz. Son 8 sezonun en uzun yenilmezlik serisini yakalayan Austria Wien bunu sürdürme niyetinde. Tercihim karşılıklı gol var.

E. Frankfurt – Mainz

Wolfsburg ile Werder Bremen maçlarını kazanan Eintracht Frankfurt’ta kötü günler geride kaldı. Bunun işaretini berabere kaldıkları Freiburg maçında vermişlerdi. O mücadelede dünyaları kaçıran takım şanssız puan kaybı yaşamıştı. Andre Silva’nın formu takımı sevindiriyor. Mainz pandemiden iyi dönemedi. Hoffenheim karşısında kaybeden takım kötü gitmeye devam ediyor. Savunmada zaafları sürüyor. Frankfurt duran toplarda çok etkili. Mainz’in savunma sorunlarını iyi kullanıp kazanmalarını bekliyorum.

Leipzig – Paderborn

Leipzig, Köln maçında hücumda çok iyi maç çıkardı. Werner son vuruşlarda biraz daha dikkatli olsa daha farklı galibiyetle sahadan ayrılabilirlerdi. Paderborn, Borussia Dortmund karşısında ikinci yarıda çok kötü performans ortaya koydu ve sahadan farklı yenilgiyle ayrıldı. Artık ligde kalmaya dair umutları son buluyor. Pandemi sonrasında ortaya koydukları oyunla kümede kalmayı hak etmediklerini söylemek lazım. Leipzig gol yollarında iyi hava yakaladı ve oyuna baskılı başlayacaklarını düşünüyorum. İlk yarıda en az iki gol bekliyorum.

B. Dortmund – Hertha Berlin

Borussia Dortmund’un, Bayern Münih yenilgisinden sonra oyunu merak ediliyordu. Paderborn karşısında ilk yarıda tutuk gözüktüler ancak ikinci devrede çok iştahlı ve hücumda üretken Dortmund izledik. Sancho önderliğinde farka koşan takım 2. sıra için en güçlü aday olduğunu gösterdi. Hertha Berlin, Bruno Labbadia yönetiminde çok iyi gidiyor. Teknik adam değişimi takımın görüntüsünü değiştirmeye devam ediyor ve çoğu oyuncu performansını yükseltti. Hücumda iyi durumdalar ve Dortmund’a karşı skor yapacaklarına inanıyorum. Tercihim karşılıklı gol var yönünde.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here