Ana sayfa Banko Maçlar 3 Haziran 2020 Çarşamba Banko Maçlar ve iddaa tahminleri

3 Haziran 2020 Çarşamba Banko Maçlar ve iddaa tahminleri

Kazandırmaya devam eden ekibimiz yeni adres Bankotahmin8.com adresinde sizlere ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor. Her güne özel banko kuponlar, günün bankosu ve detaylı istatistikler ile kazancınıza rehber olmaya devam ediyoruz. Hafta sonu bülteni oldukça cazip! İşte 3 Haziran 2020 Çarşamba banko maçlar:

 

250 TL ÇEVRİMSİZ 
HOŞ GELDİN BONUSU!
HEMEN ÜYE OLUN…

 

Jastrzebie – Warta Poznan

Üst tarafın mücadelesinde kazanan büyük avantaj sağlamış olacak. Jastrzebie tam bir beraberlik ekibi olarak bilinir. Oynadığı 22 maçın 10 tanesi berabere bitmesi neredeyse %45’lik bir denge ortaya çıkarttıklarının göstergesi. Warta Poznan içeride ve deplasmanda gayet iyi sonuçlar alan ekip olduğu için ilk 2 takım arasında olabilmek için var gücüyle çalışıyor. Korona dönüşü tempo düşük olabilir. 2-3 gol öneriyorum.

Hannover 96 – Dinamo Dresden

Hannover 96 son haftalara rahat gidebilmek için iç sahada oynayacağı iki maçını kazanmak istiyor. Saundhausen takımı karşısında 3-1 kaybederek bir önceki hafta şov yaptığı Osnabruck mücadelesini unutturmuş oldu. Dinamo Dresden korona sürecinden en fazla etkilenen takım olduğu için ilk dönüş maçında çok etkisiz göründü. Ev sahibi galibiyeti gol oyunlarına göre daha mantıklı.

Bud. Honved – Mezokovesd Z

Final mücadelesi olduğu için tüm gözler ülkede bu karşılaşmaya çevrilecek. Bir önceki turda Fehervar yani Videoton takımını eleyen Mezokövest takımı bütün standartlarını zorladı. Honved takımı Budapeste derbisini yenerek tur atlamanın sevincini yaşıyor. Oranlar birbirine çok yakın olduğu için gözüme ilk yarı 0.5 üst seçimi takıldı. Kuponlar için öneriyorum.

Werder Bremen – E. Frankfurt

W.Bremen son 3 haftanın en kârlı takımlarından bir tanesi olarak 7 puanlık performans ile lige tutunma umutlarını güncelledi. İyi savunma yapıp her kontra atağı akıllı kullandılar. E.Frankfurt son 2 haftanın seyir açısından en güzel iki maçına imza attı. Son 8 maçın hepsi 2.5 üst, 2 maç dışında hepsi 3.5 üst seviyelerini gördü. Bu yüzden goller yönünde kalmak daha doğru geliyor.

Olimpia – P. Bielsko

Olimpia Grudziadz gol açısından hiç üzmeyen bir takım. Son 7 maçının tamamı 2.5 üst sonuçlarla bittiğini hatırlatalım. Fikstür olarak kendinin üstündeki ekiplerle zorlu maçlara çıkacak. Eğer buradan istediği puanları çıkartabilirse play off sınırlarında kalabilir. Podbeskidzie şampiyon olabileceği futbolu çok sayıda maçta gösterdi. Bu karşılaşmanın yine favorisi olacak. Taraf galibiyeti yerine 2.5 üst oynamak daha mantıklı.

 

 

Türkiye’nin en çok kazandıran iddaa tahmin sitesi Bankotahmin8.com‘da her güne özel banko tahminler, hazır kuponlar ve canlı iddaa tahminleri gibi birçok veriyi ücretsiz olarak elde edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken sitemizi takip etmek ve bizlere destek olmak için sponsor reklam bannerlarına tıklayarak güvenilir bahis sitelerinden oyun yapmak. Herkese seçimlerinde bol şanslar!

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here