Ana sayfa Günün Kuponu 695 Sporting Braga – Medipol Başakşehir iddaa tahmini

695 Sporting Braga – Medipol Başakşehir iddaa tahmini

695 Sporting Braga – Medipol Başakşehir iddaa tahmini

28 Eylül perşembe gününe özel 695 kodlu Sporting Braga – Medipol Başakşehir maçına özel analizimizi sizinle paylaşıyoruz. UEFA Avrupa ligi maçlarına özel sürpriz kuponlar, Banko kuponlar ve yanı sıra özel maç yorumları ile size kazandırmaya devam ediyoruz. Her gün güncellenen maç analizleri ve yorumlarından haberdar olabilmeniz için takipte kalmanızı tavsiye ederiz.

695 Sporting Braga – Medipol Başakşehir

Temsilcimi Medipol Başakşehir, son oynadığı karşılaşmalarda bir düşüşe doğru geçmiştir. Grupların ilk maçında evinde ağırladığı Ludogorets’ten rahat bir galibiyet alacakken, bir türlü ataklarını gole çeviremedi ve beraber kalarak 1 puanı kaptırdı. Sporting Braga ise, son oynadığı 4 resmi maçta 1 beraberlik alarak muhteşem bir takım edası vermektedir. Bu maçta Temsilcimize göre da Moralli çıkacaklardır ve ev sahibi olmanın avantajlarını da sonuna kadar kullanacaklardır. Bu arada Medipol Başakşehir’de Emmanuel Adebayor sakatlığından dolayı bu maçta forma giymeyecek, bu ayrıntıyı da gözlerimizden kaçırmayalım. Temsilcimiz yine de her şeye rağmen puan almak için mücadele edecektir. Ama bizim bu maç için tahminimiz toplam 2-3 gol olacaktır. Tahmin: TG 2-3 Oran: 1,80

İstatistikler;

  • Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarında ilk kez bir Portekiz temsilcisiyle karşılaşıyor.
  • Medipol Başakşehir, Avrupa arenasında oynadığı 11 maçta 5 beraberlik, 5 mağlubiyet ve sadece 1 galibiyet almayı başardı.
  • Avrupa kupalarında deplasman da çıktığı 5 maçta galip gelemeyen Medipol Başakşehir 3 beraberlik ve 2 mağlubiyette kalesinde 5ten fazla gol gördü.
  • Türk takımlarıya bugüne kadar 10 maç yapan Braga, bu karşılaşmaların altısını kazandı.
  • Braga, temsilcilerimizle iç sahada oynadığı beş maçın üçünü kazandı. Ancak bu karşılaşmaların sadece birinde kalesini gole kapatabildi.
  • Avrupa kupalarında oynadığı son 9 maçta bir kez yenilen Braga, son 4 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.
  • Braga, Avrupa’da oynadığı son 11 iç saha maçında da rakip fileleri havalandırırken, bu süreçte toplam 24 gol attı.
  • Braga, iç sahada oynadığı son 17 Avrupa maçının sadece birinde kalesini gole kapatabildi.
  • Avrupa Ligi’nin ilk haftasında Köln’ün (%28) ardından topla en az oynayan takım Braga’ydı.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here