Ana sayfa Banko Maçlar 29 Şubat Cumartesi Banko Maçlar ve iddaa tahminleri

29 Şubat Cumartesi Banko Maçlar ve iddaa tahminleri

Kazandırmaya devam eden ekibimiz yeni adres Bankotahmin8.com adresinde sizlere ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor. Her güne özel banko kuponlar, günün bankosu ve detaylı istatistikler ile kazancınıza rehber olmaya devam ediyoruz. Hafta sonu bülteni oldukça cazip! İşte 29 Şubat Cumartesi banko maçlar:

 

ADO Den Haag – Heracles

Heracles deplasmandaki son 9 maçından galibiyet çıkaramadı! Bu maçların 6’sından puansız ayrıldılar. Son 3 dış saha maçında ise skor bulamadılar. Heerenveen deplasmanından puanla dönen Alan Pardew yönetimindeki ADO Den Haag’ın, deplasmanda sonuç almakta zorlanan rakibi karşısında 3 puana yakın görüyorum.

Zwolle – Vitesse

PEC Zwolle son 7, Vitesse ise son 5 maçından tek galibiyet çıkarabildi. 2 takımda son haftalarda aldıkları sonuçlarla güven vermiyor. 3 sonuca da açık gördüğüm karşılaşmada gol bahislerine yönelmenizi tavsiye edeceğim. Ev sahibinin bu sahada geride bıraktığı 11 lig maçının 10’u 3 gol ve üzerinde bitti. Vitesse’nin ise son 2 maçı hem karşılıklı hem de 2.5 üstü sona erdi.

Hoffenheim – Bayern Münih

Bayern, ligin ilk yarısında Allianz Arena’da 2-1 mağlup olduğu Hoffenheim’ı aynı statta kupada 4-3 devirmişti. Chelsea maçcında sakatlanan Lewandowski olmasa da liderliğini koruyacaklarını düşünüyorum. Hoffenheim’ın savunması berbat durumda. İlk yarıda iki gol çıkma ihtimali yüksek.

Boavista – Gil Vicente

Boavista bir ara çok iyi bir form grafiği tutturarak peş peşe üç lig maçından galip ayrılmıştı. Devamı gelir mi diye düşünürken son iki haftayı puansız kapatarak hız kestiler. Bu iki karşılaşmada savunma performanslarının çok düştüğünü söylemek gerek. Gil Vicente ise iki haftada aldığı dört puanın ardından Benfica’ya tek golle yenildi. Deplasman performansını düzelten Gil Vicente, dış sahada oynadığı son beş maçın dördünden puan çıkarırken tek yenilgiyi Porto’dan almıştı. maçta da ortaya bir direnç koymalarını bekliyorum. İki ekipten de gol bekleyebiliriz. Beraberlik de sistem kuponları için uygun bir seçim olur.

B. Dortmund – Freiburg

Dortmund ligin ikinci yarısına iyi başladı. Kaybettikleri Leverkusen maçında da oyunun genelinde iyi görüntüleri vardı. İki dakikalık konsantrasyon kaybı nedeniyle o maçta puan alamamışlardı. Haaland’ın da takıma katılmasıyla hücumda oldukça iyi seviyeye ulaştılar. Freiburg, Fortuna Düsseldorf’a karşı iç sahada beklenmeyen yenilgi aldı. Lig arasından sonra oyunlarında istikrar sağlayamadılar. Dortmund evindeki maçlara tempolu başlıyor. Freiburg karşısında da baskılı futbol bekliyorum. İlk yarı 1,5 gol üstü öneriyorum.

Osijek – Hajduk Split

Bu statta Dinamo Zagreb’i devirme başarısı gösteren Osijek sonrasında Rijeka’ya mağlup oldu. Ligin 16 golle en skorer oyuncusu Maric varken özellikle kendi sahalarında her zaman tehlikeli bir ekipler. Gorica’yı 6-0’la dağıtan Hajduk futboluyla göz doldurdu. Dış sahada savunmaları güven vermiyor ama onlar da gol atabilecek kapasitede. İki güçlü ekibin kapışmasında “Var” seçimi ideal.

Zenit – L. Moskova

İlk yarıyı en yakın rakibi Krasnodar’ın 10 puan önünde tamamlayan Zenit çok rahat. Bu maçı kazandıkları takdirde önemli rakiplerinden birini de büyük ölçüde saf dışı bırakmış olacaklar. Golcüsü Smolov’u kaybeden Lokomotiv Moskova transfer yapmadı. Diğer bir forvet Djordjevic sakat, sol bek Rybus cezalı. Orta sahada Anton Miranchuk’un durumu belirsiz. Zenit, Dzyuba’dan yoksun olsa da rakibini devirebilecek güçte. Ev sahibini galibiyete yakın görüyorum.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here