Ana sayfa Banko Maçlar 15 Şubat Cumartesi Banko Maçlar ve iddaa tahminleri

15 Şubat Cumartesi Banko Maçlar ve iddaa tahminleri

Kazandırmaya devam eden ekibimiz yeni adres Bankotahmin8.com adresinde sizlere ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor. Her güne özel banko kuponlar, günün bankosu ve detaylı istatistikler ile kazancınıza rehber olmaya devam ediyoruz. Hafta sonu bülteni oldukça cazip! İşte 15 Şubat Cumartesi banko maçlar:

25 TL BEDAVA ALMAK İÇİN 
HEMEN ÜYE OLUN…

 

Benfica – Braga

Benfica uzun bir aradan sonraki ilk yenilgisini Porto deplasmanında aldı. Berabere bile kalsalar çok büyük bir avantajla zirve yarışını sürdüreceklerdi fakat kaybedince rakiple aradaki fark dörde indi. Hafta arasıda kupada Famalicao deplasmanındaydılar. Braga ise yeni teknik direktörü Ruben Amorim’le ilk puan kaybını yaşadı. İç sahada Gil Vicente’ye karşı devreyi önde kapamalarına rağmen Bruno Viana’nın 41.dakikadaki kırmızı kartından sonra ritimleri bozulunca sahadan beraberlikle ayrıldılar. Konuk takım hücumda etkili. Bu maçta barajın aşılmasını bekliyorum.

Hannover 96 – Hamburg

Hannover ligin ikinci yarısına daha istekli oyunla başladı. Regensburg ve Wehen maçlarında kazanamasalar da mesajı vermişlerdi. Fürth deplasmanında iyi mücadele ederek galip geldiler. Ligde hayal kırıklığıyla geçen ilk yarıdan sonra artık daha iyi durumdalar. Hamburg ilk yarının sonunda vasat oynuyordu. Devreden çok iyi dönmeyi başardılar. Kadrolarına yapılan takviyeler nokta atışı olunca çıkışa geçtiler. İkinci devrede oynadıkları üç maçı da kazandılar. Özellikle hücumda çok iyi durumdalar. Hannover’in sahasında cesur oyun ortaya koymasını bekliyorum. Tercihim 2,5 gol üstünden yana.

Paderborn – Hertha Berlin

Hertha Berlin’de Klinsmann dönemi kısa sürdü. 76 günde 76 milyon Euro harcayan takımda Klinsmann istifa etti. Takımın futbolu bir türlü vasatı aşamadı ve üst üste kayıplar gelince Klinsmann bırakmayı tercih etti. Elde iyi kadro var. Sezon sonuna kadar Alexander Nouri takımın başında olacak. Paderborn zorlu Schalke deplasmanından puanla dönmeyi başardı. Kısıtlı imkanlarla mücadelelerini veriyorlar. Özellikle sahalarında maçlara hızlı girmeyi tercih ediyorlar. Hertha’nın da Klinsmann sonrası oyununda pozitif yönde değişim bekliyorum. Tercihim 2,5 gol üstünden yana.

Augsburg – Freiburg

Augsburg, Frankfurt deplasmanında ilk yarı kötü oynamadı. İkinci devrenin hemen başında ikinci golü yedikten sonra takım çöktü. Defanstaki motivasyonları çok çabuk düşebiliyor. Savunma anlamında güven vermediklerini belirtmek lazım. Freiburg için Hoffenheim maçında iyi futboldan ziyade kazanmak önemliydi. İki yenilgi sonrası kazanılan maç moral oldu. Augsburg sahasında agresif oynuyor. Hücumda daha etkili görüntü veriyorlar. Savunmaları da güven vermiyor. Özellikle Freiburg duran toplarda etkili olabilir. En az 3 gol bekliyorum.

NK Slaven – Hajduk Split

Sezonun ikinci yarısına kayıpsız başlayan Hajduk’u özellikle Lokomotiva karşısında beğendim. Skor 1-0’da kalmasına rağmen tempoyu belirleyen ve oyunu kontrol eden taraf oldular. Üst üste dört yenilgiyle orta sıralardan kopan Slaven Belupo için tehlike çanları çalıyor. Play-out hattındaki Istra ile aralarında yalnızca üç puanlık bir fark söz konusu. Stoper Radivojevic sakat. Hajduk skor bulacaktır fakat onlarda da Mujakic (d) yok. Deplasmanda zaten istikrarlı değiller. Ev sahibinden artık reaksiyon bekliyorum. “Var” seçimi ön plana çıkıyor.

Granada – Real Valladolid

Hafta içi Kral Kupası yarı final ilk maçında Athletic Bilbao’ya konuk olan Granada sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Rövanşı 5 Mart’ta oynayacakları için zihinsel anlamda bu maça odaklanma konusunda sorun yaşamazlar fakat yorgunluk etkili olabilir. Cezaları sebebiyle savunmada Duarte ve ileri uçta Soldado forma giyemeyecek. Valladolid mütevazı kadrosuyla her zaman temkinli oynuyor. İki ekip de kolay risk almayan bir oyun anlayışına sahip. Savunmacılar için çok zor bir mücadele olmasını beklemiyorum. Karşılıklı gol çıkmaz.

 

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here