Ana sayfa Banko Maçlar 101 Başakşehir – Göztepe İddaa Tahmini

101 Başakşehir – Göztepe İddaa Tahmini

26 Nisan 2019 Cuma Banko Tahminler / Ligin boyu kısaldıkça takımların performanslarında da düşüşler gözlemleniyor. Başakşehir puan farkının 3’e düşmesiyle tedirginlik hissetse de en iyi becerili yönü olan savunmasıyla şampiyonluğun 1 numaralı adayı konumunda. Göztepe’de ciddi sorunlar var. Başakşehir deplasmanı öncesinde de eksik sayısı hayli fazla. Haftalardır skor üretemeyen Göztepe’nin, Başakşehir’e karşı da şansını düşük görüyorum. Lider, evinde gol yemeden galibiyete uzanır.

İddaa Kodu: 101 / Tahmin: Karşılıklı Gol Yok / Oran: 1.50

Attığı 8 golle takımının ligdeki en golcü oyuncusu konumunda bulunan Yasin Öztekin (Göztepe) bu maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Ortalama 0,8 isabetli şutla , takımının ligde en fazla isabetli şut çeken oyuncusu olan Yasin Öztekin (Göztepe) bu maçta sakatlığı nedeniyle oynayamayacak.

Ortalama 1,5 şutla , takımının ligde en fazla şut çeken oyuncusu olan Yasin Öztekin (Göztepe), bu maçta sakatlığı nedeniyle oynayamayacak.

Ortalama 2,4 faulle, takımının ligde maç başına en çok faul yapılan oyuncusu olan Lamine Gassama (Göztepe), bu maçta sakatlığı nedeniyle oynayamayacak.

Medipol Başakşehir, kendi sahasında oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet elde etti.Bu maçlarda 3 kez ilk yarıları önde kapatan taraf oldu.

Avrupada en çok oynanan maçlar listemize göz atmadan kupon yapmayın…

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here