Ana sayfa Banko Maçlar 858 Manchester City – Tottenham İddaa Tahmini

858 Manchester City – Tottenham İddaa Tahmini

17 Nisan 2019 Çarşamba Banko Tahminler / Tottenham ilk maçı 1-0 kazanarak belki de içten içe umduğundan fazlasını buldu. Gol yemeden Etihad’a çıkacak olan Tottenham’ın tur için yine de son deplasmanlardaki performansın üzerine çıkması lazım. Tottenham son 7 deplasmanın 6’nı kaybetti. City, Tottenham’ı evinde ağırladığı son maçta 4-1 kazandı. İki takım arasında Manchester’da oynanan son 8 maç 2,5 gol üstü ile sonuçlanmış. Yine beklentim o yönde.

İddaa Kodu: 858 / Tahmin: 2.5 ÜST / Oran: 1.30

Attığı 5 golle takımının ligdeki en golcü oyuncusu konumunda bulunan Harry Kane (Tottenham Hotspur) bu maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Ortalama 1,8 isabetli şutla , takımının ligde en fazla isabetli şut çeken oyuncusu olan Harry Kane (Tottenham Hotspur) bu maçta sakatlığı nedeniyle oynayamayacak.

Ortalama 2,3 şutla , takımının ligde en fazla şut çeken oyuncusu olan Harry Kane (Tottenham Hotspur), bu maçta sakatlığı nedeniyle oynayamayacak.

Ortalama 0,6 faulle, takımının ligde maç başına en çok faul yapılan oyuncusu olan Harry Kane (Tottenham Hotspur), bu maçta sakatlığı nedeniyle oynayamayacak.

Manchester City – Tottenham maçını HD kalitede Canlı izle

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here