Ana sayfa Günün Kuponu 122 Gençlerbirliği – Medipol Başakşehir iddaa tahmin

122 Gençlerbirliği – Medipol Başakşehir iddaa tahmin

122 Gençlerbirliği – Medipol Başakşehir iddaa tahmin

23 Eylül Cumartesi günü karşı karşıya gelecek 122 kodlu Gençlerbirliği – Medipol Başakşehir maçına özel tahmin ve analizini paylaşmaya devam ediyoruz. Cumartesi gününe özel bahisler, Banko kuponlar, Sürpriz maçlar ve yanı sıra özel analizlerle takipte kalmanızı tavsiye ederiz. Yanı sıra Canlı Maç sonuçlarını takip edebilirsiniz.

122 Gençlerbirliği – Medipol Başakşehir

Ev sahibi başkent ekibi 6. Hafta müsabakasında Medipol Başakşehir’i evinde ağırlıyor. Ev sahibi Gençlerbirliği lige iyi başladığını söylememiz çok zor, 5 maçta 1 puan alarak son sıralarda yer alıyor. Zirveye oynayan Medipol Başakşehir ise, 5 maçta 10 puan alarak, 5. Sırada bulunmaktadır. Ev sahibi takımda Diallo Guidileye ve Luccas Claro tedavilerinin devam etmesinden dolayı bu mücadelede forma giyemeyecekler. Medipol Başakşehir’de ise, Emmanuel Adebayor, Aurelien Chedjou ve Egemen Korkmaz’ın tedavileri sürmektedir. Emmanuel Adebayor’un önemli maça yetiştirmek için yoğun çaba sarf edilmektedir. Her ne olursa olsun Medipol Başakşehir bir şekilde maçı kazanmasını bilecektir. Tahmin: MS2 Oran:1,55

İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta:

  • İki takım Süper Lig’de 18 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Gençlerbirliği’nin 8-5’lik üstünlüğü bulunuyor.
  • Medipol Başakşehir, Gençlerbirliği’ne Süper Lig’de beş maçtır yenilgi gözü görmedi. İstanbul ekibi, bu maçların üçünde gol yemedi.
  • İki takım arasında Süper Lig’de berabere biten beş karşılaşma da 0-0 sona erdi.
  • İki takımın Ankara’da oynadığı son dört Süper Lig maçında sadece bir gol atıldı.
  • Başakşehir, Süper Lig’de Gençlerbirliği deplasmanın da galip gelemedi.
  • Başakşehir’in ligde en az beş kez deplasmanda oynadığı rakipleri arasında üstünlük sağlayamadığı tek rakibi Gençlerbirliği.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here