Ana sayfa Günün Kuponu 127 Stoke City – Chelsea iddaa tahmin

127 Stoke City – Chelsea iddaa tahmin

127 Stoke City – Chelsea iddaa tahmin

127 Stoke City – Chelsea iddaa tahmin, 23 Eylül Cumartesi günü karşı karşıya gelecek 127 kodlu Stoke City Chelsea maçına özel tahmin ve analizini paylaşmaya devam ediyoruz. Cumartesi gününe özel bahisler, Hazır kuponlar, Sürpriz maçlar ve yanı sıra özel analizlerle takipte kalmanızı tavsiye ederiz.

127 Stoke City – Chelsea

Ev sahibi Stoke City oynadığı 5 karşılaşmadan 5 puan çıkararak, 13.sırada yer almaktadır. Rakibi Chelsea ise, 5 maçta, 10 puanla 3.sırada yerini korumaktadır. Son 6 maçta kaybetmeyen Chelsea’da moraller fazlasıyla yerinde görünmektedir. Stoke City oynadığı son iki karşılaşmayı kaybederek puan alamadı ve morallerin pekte yerinde olduğu söylenemez. Ne olursa olsun gol ve goller olacaktır. Tahmin: 2,5üst Oran: 1,65

İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta:

  • Son beş Premier Lig maçında üç kırmızı kart gören Chelsea önceki 73 Premier Lig maçında aynı sayıda kırmızı kart görmüştü.
  • Ligin ilk beş haftasında en fazla faul yapan takım Chelsea oldu.
  • Stoke City’nin Premier Lig’de en fazla yenildiği rakibi Chelsea.
  • Chelsea bu maçtan bir puan alrısa 1800. Premier Lig puanına ulaşacak; sadece Arsenal (1829) ve Manchester United’ın (2034) daha fazla puanı bulunuyor.
  • Fabregas Stoke City’ye karşı Premier Lig’de yedi asist yaptı; Premier Lig’de daha fazla asist yaptığı tek rakibi Tottenham.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here