Ana sayfa Banko Maçlar Banko Maçlar ve Tahminler 26.01.2019

Banko Maçlar ve Tahminler 26.01.2019

cumartesi banko maçlarHer gün kazandırmaya devam eden ekibimiz yeni adres Bankotahmin7.com adresinde sizlere ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor. Her güne özel banko kuponlar, iddaa tahminleri ve detaylı istatistikler ile kazancınıza rehber olmaya devam ediyoruz. Hafta sonu bülteni oldukça cazip! İşte 26 Ocak 2019 Cumartesi banko maçlar:

109 Kayserispor – Bursaspor

Kayserispor sezonun ilk yarısında vasat bir oyun sergiledi. İkinci yarıda da alt taraftan kurtulmak için çalışacaklar. Hikmet Karaman ile onlar için her maçtan puan koparmak ilk hedef. Bursaspor zaten bizim bu sene alt ve beraberlik hedefi ekibiydi. Karneleri de ortada. Bu maçın alt bitmesini bekliyorum. Risk sevenler beraberliği de değerlendirebilir.

247 Brest – Sochaux

Şampiyonluk yarışı veren Brest, kümede kalma mücadelesi veren Sochaux’yu konuk ediyor. Bu sezon evinde sadece ligin ilk haftasında Metz’e kaybeden Brest, o maçtan sonra evinde oynadığı 10 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Brest ligde 2 maçtır kazanamıyordu fakat geçen hafta ligin güçlü ekiplerinden Paris FC deplasmanında kazanarak çok önemli 3 puan aldılar. Konuk ekip Sochaux’nun ligin en zor birkaç deplasmanından biri olan Brest deplasmanından puan alarak ayrılması çok zor gözüküyor. Sochaux, deplasmanda 4 maçtır kaybediyor, mağlubiyet serisi bu maçla birlikte 5 maça çıkar.

113 M. Gladbach – Augsburg

Bu maçta ev sahibine neden bu oran açıklandı anlamış değilim. Ligde evinde oynadığı 8 maçın 8’ini de kazanan, bu maçlarda 23 gol atıp sadece 3 gol yiyen takıma Augsburg karşısında 1.10 verilse şaşırmazdım. Oran yeterli olduğu için düz galibiyeti yeterli gördüm. Risk alınıp ilk yarı 1 ya da handikaplı 1 bile denerdim. 2. yarının ilk maçında deplasmanda Leverkusen’i yenen M.Gladbach bu maçın uzak ara favorisi. Bültende en güvendiğim maçlardan biri.

123 Swansea – Gillingham

Championship’te playoff hattını zorlamak isteyen Swansea, İngiltere 1. liginde alt sırlara demirleyen Gillingham ile karşılaşacak. İki ekip arasındaki kadro ve form durumu farkı turun ev sahibine oldukça yakın olduğunu ortaya koyuyor. Ev sahibi ekip sahasında turu geçen taraf olur.

259 Barnsley – Rochdale

Rochdale son 5 maçından sadece 1 puan alabildi. O da geçtiğimiz hafta 10 kişi kalmış Fleetwood’a karşı. Keith Hill yine geçen sezonun aynısını yaşıyor. Son haftalarda kıl payı ligde kalmışlardı. Bu sefer o kadar şanslı olamayabilirler zira 29 maçta 59 gol yediler. Bu da ligde maç başına 2 gol yeme istatistiğini yakalayan tek takım olduklarını gösteriyor. Barnsley ise dolu dizgin yoluna devam ediyor. 7 haftada 17 puan topladılar. Bu maçın da net bir şekilde favorisi konumundalar. Ev sahibine oynamak en mantıklı seçenek.

124 Atletico Madrid – Getafe

Son lig maçında zayıf Huesca’ya karşı deplasmanda 3-0 kazanan Atletico Madrid, bizi yanıltmamakla birlikte Barcelona’nın peşinden zirve mücadelesini sürdürmekteki kararlılığını da canlı şekilde ortaya koydu. Daha evvel, sürpriz şekilde Girona’ya Kral Kupası’ndan elenmiş olmalarının faydasını görecekleri bir dönemdeler. Zira aslında zorlu bir rakip sayılabilecek Getafe, Atletico hafta içi dinlenirken çok zor bir Kral Kupası fikstürü oynadı. O maçta Valencia’yı 1-0 mağlup ettiler ve ligdeki bu Atletico deplasmanından üç gün sonra da Valencia deplasmanına kupa rövanşına gidecekler. Zorlu fikstür trafiğinde Atletico ile hem mental hem fiziksel hem de teknik olarak mücadele etmeleri oldukça zor.

339 Huracan – Rosario Central

Huracan, ilk yarıdaki muhteşem performansıyla dikkatleri üzerine çekti ama işin kötü yanı ise hocalarını kaybetmeleri oldu. Gustavo Alfaro, artık Boca Juniors’ta ve yerinde Celta Vigo’dan gönderilen genç teknik adam Antonio Mohamed var. Ancak Rosario Central, ilk yarının ilk üç ve son üç haftasındaki sürpriz galibiyetleri olmasa tek başına ligin dibinde kalacak kadar kötü bir ilk yarı geçirdi. Deplasmanda neredeyse hiçbir varlık gösteremiyorlar. Huracan’ın kazanmasını bekliyorum.

 

Düzenli olarak kar sağlayabileceğiniz Günün Bankosu ile kazandırmaya devam ediyoruz. İddaa’da tecrübeli ekip, tüm bilgi birikimini banko tahminler sitesinde birleştirip sizlere tamamen ücretsiz hizmet sunuyor. Bizi takip etmeye devam edin, siz de kazanın…

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here