Ana sayfa Banko Maçlar 18 Ocak 2019 Cuma Banko Maçlar ve Tahminler

18 Ocak 2019 Cuma Banko Maçlar ve Tahminler

İddaa’da her gün kazandırmaya devam eden ekibimiz yeni adres Bankotahmin6.com adresinde sizlere ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor. Her güne özel banko kuponlar, iddaa tahminleri ve detaylı istatistikler ile kazancınıza rehber olmaya devam ediyoruz. Hafta sonu bülteni oldukça cazip! İşte 18 Ocak 2019 Cuma banko maçlar:

1000 TL HOŞ GELDİN BONUSU
CANLI MAÇ İZLEME ŞANSI
ÜYELİK İÇİN TIKLAYIN…

101 Akhisarspor – Beşiktaş

Bu maç için iki seçenek arasında gidip geliyorum. Bunlar: MS 2 ve 2,5 üst. Lider Başakşehir’in 9 puan gerisinde olan siyah-beyazlılar için bu karşılaşma 3 puandan ötesi bir karşılaşma. Nedeni de basit. Ligin ilk iki sırasındaki Trabzonspor-Başakşehir karşılaşacak. Beşiktaş eğer kazanırsa, haftayı daha rahat izleyecek ki, Akhisar’a karşı şansları tutuyor. Kartal rakibine son 4 maçtır yenilmiyor. (Üçünü kazandılar) Babel gitti, Burak geldi. Adriano ise cezalı. Ben 2 diyeceğim ama tek korkum siyah-beyazlıların 9 deplasman maçında sadece 2 kez kazanması. Bu kez üçüncü galibiyete ulaşacaklarını bekliyorum. Alternatifim üst. Skor tahmin: 1-2.

223 Vitesse – Excelsior

Vitesse sezona yaptığı dalgalı başlangıca rağmen sonrasında iç sahadaki serisiyle işleri yoluna koydu. Ligin kalburüstü takımlarından biri olduklarını belirtmek gerek. Sezonun ikinci yarısına da sağlam bir başlangıç yapmak isteyeceklerini düşünüyorum. Excelsior ise zaman zaman düşme korkusunu hissedebilecek bir takım. Vitesse evinde hata yapmamalı. Handikaplı kazanırlar.

225 Go Ahead Eagles – Almere City

Go Ahead Eagles ligin ilk haftalarındaki istikrarını kasım ayında kaybetti ve sonrasında dağınık bir görüntü sergilediler. Geçen hafta da Roda’ya 3-1 yenilerek hayal kırıklığı yaşadılar. Almere City ilk yarının sonunda ciddi bir form düşüşü yaşamıştı. Devre arası sonrasında Volendam’a da kaybettiler. Savunmada ciddi sorunları var. Galibiyet tercihi yapmaktansa 2.5 Üst iyi bir seçenek olabilir.

102 Hoffenheim – Bayern Münih

2011’den bu yana ilk kez ikinci yarıya liderin gerisinde başlayacak olan Bayern Münih artık hata yapmak istemiyor. Robben, Ribery gibi tecrübeli isimler sakatlıkları nedeniyle oynayamayacak olsalar da Gnabry – Coman gibi genç yetenekler onların yokluğunu aratmaz. MLS’ten transfer edilen 2000’li Alphonso Davies’i de sürpriz bir şekilde 11’de görebiliriz. Çok canlar yakacaktır, şimdiden uyarayım. Hoffenheim ise aradan önceki son altı maçını beraberlikle tamamlamıştı. Son beş lig maçını kazanan Bayern burada hata yapmaz.

103 Lille – Amiens

Lille’de Caen maçında kırmızı kart gören Zeki Çelik cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Onun yerine, sezon başında transfer edilen Pied’in oynaması bekleniyor. Öte yandan ev sahibinde hafta içi teknik direktör Galtier’nin sözleşmesi 2021 yılına kadar uzatıldı. 52 yaşındaki teknik adam imza töreninde sözleşme uzatma görüşmesinin sadece 3 dakika sürdüğünü dile getirdi. Anlayacağınız takımda keyifler ve moraller yerinde. Amiens ise hücumda Mendoza’nın etkili oyunuyla sonuca gitmek istese de kalite olarak geride kalıyor. Zaten en önemli gol silahı Ghoddos da Asya Kupası’nda mücadele ediyor. Son PSG maçında kırmızı kart gören Adenon bu maçta yok. Ev sahibinin zorlanmayacağını düşünüyorum.

104 Getafe – Alaves

Alaves haftaya 32 puanla beşinci, Getafe 28 puanla altıncı sırada giriyor. Sezonun sürpriz takımları diyebiliriz onlar için. Barcelona, Real Madrid, Sevilla gibi takımlardan daha az gol yediler. Zaten oranlar da bize bu maçta fazla gol beklemememiz gerektiğini söylüyor. Ancak bu kadar denk bir maç beklenirken Alaves galibiyetine verilen 4’lük oran şaşırtıcı. Getafe hafta içi kupada boy gösterirken Alaves dinlendi. Cuma günü fikstüründe Getafe’ye sürpriz yapabilirler. Yenilmeyeceklerini düşünüyorum. Sürpriz kuponlarında Alaves galibiyeti de denenir.

 

Her gün kar sağlayabileceğiniz Günün Bankosu ile kazandırmaya devam ediyoruz. İddaa’da tecrübeli ekip, tüm bilgi birikimini banko tahminler sitesinde birleştirip sizlere tamamen ücretsiz hizmet sunuyor. Bizi takip etmeye devam edin, siz de kazanın.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here