Ana sayfa Banko Maçlar Günün Banko Tahminleri 16.01.2019

Günün Banko Tahminleri 16.01.2019

Bankotahmin ekibi, yeni adres Bankotahmin5.com üzerinde hizmet vermeye devam ediyor. Desteğiniz ile her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam eden banko maçlar siteniz Bankotahmin5.com’da her iddaa bültenine özel banko maçlar bulabilirsiniz. Sitemizde ayrıca güncel olarak spor toto tahminleri, banko kuponlar, Avrupa’da ve İddaa’da en çok oynanan maçlar yayınlanmaktadır. İşte 16 Ocak 2019 Çarşamba günün banko tahminleri:

ÜYE OLAN HERKESE
BEDAVA 20 TL BONUS!

429 Güney Kore – Çin

Asya Kupası C grubunda 6 puana sahip iki takım liderlik için sahaya çıkacak. Ben G.Kore’nin rakibine göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Gruptaki ilk iki maçında izinli olduğu için forma giymeyen Tottenham’lı Heung-min Son bu maçın kadrosunda. Son, bundan sonra takımı elenmediği sürece turnuvada G.Kore formasını giyecek. Çin, son dönemde futbola büyük yatırım yaptı ama Asya kıtasında G.Kore ve Japonya’yı geçmek çok kolay değil. Ben G.Kore’nin kazanmasını bekliyorum.

436 Juventus – Ac Milan

İtalya Süper Kupa mücadelesinde Juventus ile Milan karşı karşıya gelecek. Öncelikle maçın Arabistan’ın Cidde şehrindeki Kral Abdullah Stadı’nda oynanacağını hatırlatmak isterim. Juventus ligde yoluna dolu dizgin devam ediyor. Ronaldo’nun ilk 6 haftadaki adaptasyon sorunu atlatması ve ardı ardına gelen golleri ile takıma adapte olduğunu da gördük. Başta Dybala olmak üzere takımın ağır isimlerinin de saygısını kazanmış olması Juve adına sevindirici. Milan ise son dönemde toparlansa da hala çok umut vermiyor. Kupa mücadelesinde Sampdoria’yı uzatmalarda geçen ekipte Higuain sorunu hala devam ediyor. Golcü oyuncunun Chelsea ile olan görüşmeleri devam ederken ne derece konsantre olacağı meçhul. Ayrıca üretkenlik anlamında da ciddi sorun yaşıyorlar. Başta Ronaldo olmak üzere tüm Juventus oyuncuları üst üste kaçan 2 kupa sonrası bu kupaya aşırı önem veriyor. Kadro kaliteleri ve oyun performansları da düşünüldüğünde Juventus kupaya uzanan taraf olacaktır.

439 Guingamp – Rennes

Ligin dibinde yer alan Guingamp hafta sonu St. Etienne’e karşı hiç de fena top oynamadı. Rakiplerini sadece 4 şutta tuttular ve hücumda da net pozisyonlar buldular. Sadece biraz şanssızlardı. Özellikle son bölümde direkten dönen topta. Rennes de Guingamp’ın aksine haftanın şanslı takımlarındandı. Nantes maçın başında bir gol buldu ancak sonra gol VAR’dan döndü. Hemen akabinde ise attıkları golle öne geçmesini bildiler. Nantes sayısız kere rakip kaleyi yokladı ama bir türlü Rennes savunmasını geçemedi. Ligde dört maçtır gol yemeyen Rennes savunması bu kez o kadar şanslı olmaz. Etkili hücum hatlarıyla gol bulmakta da sıkıntı yaşamazlar. Tercihim karşılıklı gol var.

442 Toulouse – Lyon

Lyon bu sezon ligde oynadığı maçların yarısından fazlasında puan kaybetti. Cuma günü Reims’e karşı da 1-0 geriye düşüp 1-1’i buldular. Genesio üçlü savunma anlayışını oturttu ancak hala istikrar konusunda sıkıntı yaşıyorlar. Toulouse gibi savunma anlamında sıkıntılı bir takıma karşı gol bulmakta zorlanmazlar. Ancak kalelerini gole kapatma konusunda emin olamadığımdan 2.5 gol üstünü tercih edeceğim.

444 Atletico Madrid – Girona

Kral Kupası son 16 rövanş karşılaşmasında Atletico Madrid evinde Girona’yı konuk ediyor. İlk maç Katalan ekibinin sahasında 1-1 berabere bitmişti. İkinci maç da ilk karşılaşma gibi taktik yönü ağır basan başa baş bir karşılaşma olacaktır. Atletico evinde elbette ki favori ancak inatçı ve dirençli bir Girona ihtimali göz ardı edilmemeli. İlk maç gibi düşük skorlu bir karşılaşma olasılığı yüksektir.

449 Leganes – Real Madrid

İlk maçta az da olsa rotasyon yapmasına rağmen 3-0’lık bir avantaj yakalayan Madrid rahat bir şekilde Leganes’e konuk olacak. Bu kez forma şansı bulamayan oyunculara daha fazla fırsat verebilirler. Leganes’in ligde oynadığı son 5 karşılaşma da 2.5 alt ile sonuçlandı. Gol açısından kısır bir karşılaşma izleyebiliriz. İlk yarıda ev sahibi motivasyonuyla gol bulabilir Leganes. İkinci yarıda Madrid vites yükseltir. Zor ama ilk yarı 1 maç sonucu berabere sistem kuponlarına eklenebilir.

 

İddaa’da kazanandan yana olmak ve banko maç tahminleri ile paranızı katlamak için her gün bizi takip etmeye devam edin…

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here