Ana sayfa Banko Maçlar 418 Stoke – Shrewsbury iddaa Tahmini

418 Stoke – Shrewsbury iddaa Tahmini

15 Ocak 2019 Salı Banko Tahminler / Stoke City’nin, Premier Lig kadrosu ayarındaki oyuncular topluluğunun Championship’te 15. sırada olması dev bir şaka gibi! Hoca değiştirmeleri de fayda etmedi, son maçta yine kaybettiler. Umarım sonları 1 yılda 2 lig birden düşen Sunderland’e benzemez. (Sunderland `Til I Die belgeseline selam olsun) Yeni menajer Nathan Jones bu maçta değişiklikler yapacağını söyledi. Lig 1’de alt sıralarda yer alan ve son 6 maçını kazanamayan Shrewsbury bu kez sıçrayamaz. Çıkış yapmak zorunda olan Stoke kazanmalı.

İddaa Kodu: 418 / Tahmin: MS 1 / Oran: 1.30

Stoke City ile Shrewsbury Town, İngiltere Federasyon Kupası 3. Tur rövanş maçında karşı karşıya geliyor. İlk maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

30.000 kişi kapasiteli Britannia Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Scott Duncan yönetecek.

  • İki takım daha önce 2 maçta karşı karşıya geldi.Bu maçlardan ilkini Stoke City 2-1 kazanırkern ikinci maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Günün banko tahminleri ile kuponlar hazırlayarak sizlerin kazancına rehber olmaya devam ediyoruz. Takımlardan son dakika bilgileri, özel istatistikler ve yabancı bahis tahminleri gibi birçok özel hizmeti Bankotahmin5.com adresinde ücretsiz olarak sunuyoruz. Siz de sitemizi her gün takip edin, banko kuponlar ile kazanmanın keyfini yaşayın!

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here