Ana sayfa Banko Maçlar 7 Ocak 2019 Pazartesi Banko Maçlar ve Tahminler

7 Ocak 2019 Pazartesi Banko Maçlar ve Tahminler

İddaa’da her gün kazandırmaya devam eden ekibimiz yeni adres Bankotahmin5.com adresinde sizlere ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor. Her güne özel banko kuponlar, iddaa tahminleri ve detaylı istatistikler ile kazancınıza rehber olmaya devam ediyoruz. Hafta sonu bülteni oldukça cazip! İşte 7 Ocak 2019 Pazartesi banko maçlar:

1000 TL HOŞ GELDİN BONUSU
CANLI MAÇ İZLEME ŞANSI
ÜYELİK İÇİN TIKLAYIN…

238 Çin – Kırgızistan

Kötü sonuçlar sonrasında takımın başına Dünya Kupası şampiyonu teknik direktör Marcelo Lippi’yi getiren Çin Futbol Federasyonu bu turnuvayı dönüm noktası olarak görüyor. Asya Futbolu’nun süper güçleri arasına girmek için yıllardır altyapılarda kendilerine has bir şekilde organize olan Çin artık meyveleri toplamak istiyor. Kadrosunda Zheng Zhi, Hao Junmin ve Gao Lin gibi tecrübeli isimleri barındıran Çin’de şu an Avrupa’daki önemli takımlar hariç her takımda rahatça forma giyebilecek kalitede bir oyuncu var. Bu oyuncu Asya’yı ve Çin Ligi’ni takip edenlerin yakından tanıdığı Lei Wu. Bir dönem Beşiktaş’ın da gündemine gelen Lei Wu, bu sene Vitor Pereira’nın çalıştırdığı Shangai SIPG takımında Hulk, Elkeson ve Oscar ile kurduğu ortaklıkla hem şampiyon oldu, hem de neredeyse her takımın en az 30 Milyon Euro harcadığı forvetlerinin olduğu Çin Ligi’nde kanat forvet oynayarak 29 maçta 26 gol atarak gol kralı oldu. Rakip Kırgızistan’ın kalitesinden bahsetmek için Mirlan Murzaev’e parantez açmak yerinde olur. Mirlan Murzaev 2014’te ülkemize Denizlispor’la geldikten sonra sırasıyla Afyonspor, Uşakspor ve Serik Belediyespor formaları giydi. Şu an halen ülkemizde Amatör Lig takımlarından Somaspor forması giyen Milan Murzaev, Kırgızistan’ın bu maçtaki gol umudu olacak. Murzaev ve Somaspor vasıtası ile tüm madencilere ve madenci ailelerine selam göndererek maç tahminimizi verelim. Çin kazanır.

239 Güney Kore – Fillipinler (1h)

Uzakdoğu futbolu denince akıllara genellikle organizasyon ve takım sistemi üzerinden sahaya iyi yayılarak rakibin hatalarını kollayan takımlar ve oyuncular gelir. Ancak Güney Kore öyle bir elmasa sahip ki gol atması veya pozisyon bulması için rakibin hata yapmasına ihtiyaç duymuyor. Tabii ki bahsettiğim adam Premier Lig’de Tottenham formasıyla tüm önemli maçlarda fırtına gibi esen atletizm ve zekanın kusursuz birleşimi Heung-Min Son. Asya Oyunları’nda Kore’yi şampiyonluğa taşıyıp ülkesi için madalya alan ve askerlik hizmetinden muaf olma hakkını elde eden Son ve arkadaşlarının şimdiki hedefi Asya Kupası. Heung Min-Son faktörü ve genel kadro kalitesinin de Güney Kore’yi işaret ettiği bu maçta Paulo Bento yönetimindeki Güney Kore, Filipinler’i sahadan siler.

242 Numancia – Oviedo

Numancia sinir bozucu bir takım. Oyunu ve rakibi bozarak skoru lehlerine çevirmeye çalışıyorlar. Çok koşan çok hareket eden bir oyun felsefeleri var. Bu sebeple maçlarına gollü tercihler yapmak riskli. Ben 2.5 alt seçeceğini mantıklı buluyorum.

243 Tondela – Sporting Lisbon

Bu sezon izlemesi en keyifli takımlardan biri Sporting Lisbon. Gol atıyorlar, gol yiyorlar, üstelik günün sonunda kazanıyorlar. Tondela deplasmanı da onlar için aynı şekilde geçecektir. Oranlar gayet ideal. Konuk takımın galibiyeti de düşünülebilir ama ilk tercih olarak 2.5 gol üstü öne çıkıyor. Sporting’in bu sezon oynadığı 15 lig maçının 10’u 2.5 gol üstü ile sonuçlandı. Bir yenisine daha hazırız.

244 Wolves – Liverpool

Wolves Premier Lig’de beğendiğim ekiplerden biri. Ancak bu karşılaşmada ben biraz orana kandım açıkcası. Liverpool aralık ayının sonuna doğru Wolves deplasmanından Salah ve Van Dijk’in golleriyle 2-0 galip ayrılmıştı. Yine buna benzer bir senaryo bekliyorum. City karşısında sezonun ilk mağlubiyetini alan Liverpool mağlubiyeti hak etti diyemeyiz. Maçta bir çok dönüm noktası vardı. Klopp’un öğrencileri formda. Liverpool deneyeceğim.

 

 

Her gün kar sağlayabileceğiniz Günün Bankosu ile kazandırmaya devam ediyoruz. İddaa’da tecrübeli ekip, tüm bilgi birikimini banko tahminler sitesinde birleştirip sizlere tamamen ücretsiz hizmet sunuyor. Bizi takip etmeye devam edin, siz de kazanın.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here