Ana sayfa Banko Maçlar 395 Chaves – Feirense iddaa Tahmini

395 Chaves – Feirense iddaa Tahmini

3 Ocak 2019 Perşembe Banko Maçlar / Ligin son sırasında yer alan iki takımın mücadelesinde kazananı kestirmek kolay değil. Chaves iç saha avantajından başka bir şeye sahip değil. Sekiz haftadır yeniliyorlar. Bu maçların beşinde gol dahi atamadılar. Feirense ise ligin ilk iki maçını kazandıktan sonra 12 haftadır mutlu sona ulaşmıyor. Kendi sahalarında elde ettikleri beraberlikler olmasa belki de son sırada onlar olacaktı. Onlar da 12 haftalık sürecin sekizinde gol atamadılar. Hal böyleyken iki kötü takımın mücadelesinde 2.5 gol altı öne çıkıyor.

İddaa Kodu: 398 / Tahmin: 2.5 ALT / Oran: 1.40

Portekiz Süper Ligi 2018/2019 Sezonu 15. Hafta mücadelesinde, 7 puan -13 averaj ile son sırada bulunan Chaves, 10 puan -13 averaj ve 17. sırada yer alan Feirense ile karşı karşıya geliyor.

  • İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta:
  • Chaves 4, Feirense 2 galibiyet elde ederken 4 maç beraberlikle sonuçlandı.
  • Chaves 13 gol atarken, Feirense 10 golle karşılık verdi.
  • 8 maç 2,5 gol altında, 2 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.
  • 6 maçta karşılıklı gol olurken, 4 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
  • 8 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı.
  • Chaves 6 ve Feirense 4 maçta ilk golü atan taraf oldular.

 

Banko tahminlerden oluşan iddaa kuponlarının yanı sıra, büyük liglere özel iddaa tahminlerini de sitemizde bulabilirsiniz. Bahiste kazanmak için; bilgi, birikim, doğru tahminler ve daha fazlası gereklidir. Bunları sizin adınıza bir araya getirecek sitemiz www.bankotahmin5.com’da yayınlıyoruz. Banko tahminler ile kazanmak için sitemizi takip edebilirsiniz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here