Ana sayfa Banko Maçlar Montpellier – Lyon iddaa Tahmini

Montpellier – Lyon iddaa Tahmini

22 Aralık 2018 Cumartesi İddaa Tahminleri / Bu maç zirveyi oldukça yakından ilgilendiriyor. 2-0 kaybedilen Rennes maçını saymazsak Lyon gol bulmada pek zorlanmıyor. Montpellier gibi ligin en az gol yiyen ikinci takımına karşı da gol bulacaklarını düşünüyorum. Üçlü savunma anlayışı onların çehresini bir az olsun değiştirdi. Montpellier ise Fransa’daki olaylardan en çok etkilenen kulüplerden birisi. Üç haftadır maç yapamıyorlar. Fakat savunması kırılgan Lyon’u boş geçmezler.

İddaa Kodu: 133 / Tahmin: KG VAR / Oran: 1.50

Fransa Ligue 1 2018/2019 Sezonu 19. Hafta mücadelesinde, 29 puan 12 averaj ile 4. sırada yer alan Montpellier, 31 puan 9 averaj ile 3. sırada yer alan Olympique Lyon ile karşı karşıya geliyor.

Ev sahibi takımda Paul Lasne, Keagan Dolly, Jeremie Porsan-Clemente, misafir takımda ise Rafael Da Silva, Maxwel Cornet, Amine Gouiri sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

  • İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta:
  • Montpellier 2, Olympique Lyon 6 galibiyet elde ederken 2 maç beraberlikle sonuçlandı.
  • Montpellier 13 gol atarken, Olympique Lyon 26 golle karşılık verdi.
  • 3 maç 2,5 gol altında, 7 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.
  • 7 maçta karşılıklı gol olurken, 3 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
  • 6 maç 4-6 gol aralığında tamamlandı.
  • Montpellier 4 ve Olympique Lyon 5 maçta ilk golü atan taraf oldular.

 

Banko tahminlerden oluşan iddaa kuponlarının yanı sıra, büyük liglere özel iddaa tahminlerini de sitemizde bulabilirsiniz. Bahiste kazanmak için; bilgi, birikim, doğru tahminler ve daha fazlası elzemdir. Bunları sizin adınıza bir araya getirecek sitemiz www.bankotahmin5.com’da yayınlıyoruz. Banko tahminler ile kazanmak için sitemizi takip edebilirsiniz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here