Ana sayfa Banko Maçlar Ankaragücü – Göztepe iddaa Tahmini

Ankaragücü – Göztepe iddaa Tahmini

22 Aralık 2018 Cumartesi Banko Maçlar / Futbol garip rastlantıların oyunu. Hatta Ankara’da bir bölümü çekilen Aşk Tesadüfleri Sever filminden ilham alarak yazıyorum. Futbol da tesadüfleri sever. Bayram Bektaş eski takımına karşı Ankaragücü hocası olarak çıkıyor maça. Alın size içine hoşluk kaçmış bir futbol hikayesi. Nerede başladığın değil nerede bitireceğin önemli. Oyuncularının ödemeleri çok gecikmiş. İsmail Kartal’ın açıklamalarından anladığımız oyuncular paralarını almadıkları sürece hocaların gücü bir yere kadar yetiyor. Göztepe bildiğim kadarıyla ekonomik sorunu olmayan taraf. Sahada hocaların mı futbolcuların isteğinin mi sözü geçecek bilemiyorum. Tahminim ev sahibinin yeni hoca etkisiyle bir adım önde olduğu. Yine de TGS 2-3 seçeneğinin en doğru yaklaşım olduğu kanaatindeyim.

İddaa Kodu: 104 / Tahmin: TG 2-3 / Oran: 1.80

Spor Toto Süper Lig 2018/2019 Sezonu 17. Hafta mücadelesinde, 20 puan -6 averaj ile 11. sırada yer alan MKE Ankaragücü, 19 puan -4 averaj ile 12. sırada yer alan Göztepe ile karşı karşıya geliyor.

32.864 kişi kapasiteli Büyükşehir Bld Kadir Has Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Özgür Yankaya yönetecek.

Ev sahibi takımda Thievy Bifouma cezası, misafir takımda ise Adama Traore, Hakan Çinemre sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Son 10 yılda, Bayram Bektaş ile Kemal Özdeş 1 maçta karşı karşıya geldiler. Bu maçta Kemal Özdeş yönetimindeki takım galibiyete ulaşan taraf oldu.

  • İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta:
  • MKE Ankaragücü 5, Göztepe 3 galibiyet elde ederken 2 maç beraberlikle sonuçlandı.
  • MKE Ankaragücü 17 gol atarken, Göztepe 11 golle karşılık verdi.
  • 5 maç 2,5 gol altında, 5 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.
  • 6 maçta karşılıklı gol olurken, 4 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
  • 5 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı.
  • MKE Ankaragücü 5 ve Göztepe 4 maçta ilk golü atan taraf oldular.

 

Banko tahminlerden oluşan iddaa kuponlarının yanı sıra, büyük liglere özel iddaa tahminlerini de sitemizde bulabilirsiniz. Bahiste kazanmak için; bilgi, birikim, doğru tahminler ve daha fazlası elzemdir. Bunları sizin adınıza bir araya getirecek sitemiz www.bankotahmin5.com’da yayınlıyoruz. Banko maçlar ile kazanmak için sitemizi takip edebilirsiniz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here