Ana sayfa Banko Maçlar Nürnberg – Wolfsburg iddaa Tahmini ve Maç Analizi

Nürnberg – Wolfsburg iddaa Tahmini ve Maç Analizi

14 Aralık 2018 Cuma Banko Maçlar / Wolfsburg bu kadar dengesiz sonuçlara rağmen 19 puanla ligin tam ortasında yer alıyor. 20 atıp, 20 yediler. Takımın en golcü ismi bu sezon kadroya katılan 6 gollü Hollandalı forvet Werghorst. Son 3 haftada 7 puan toplayan yeşil-beyazlılar, Hoffenheim karşısında hücumda etkiliydiler. Atılan güzel gollerle gelen 2-2 beraberlik kötü sonuç değil. Nürnberg ise son 4 maçta 3 yenilgi aldı. Ligde 8 maçtır kazanamıyorlar. Şu an playout bölgesindeler. Aynı zamanda 33 golle Bundesliga’nın en çok gol yiyen takımı konumundalar. Maçın kg var oranı düşünülebilir ancak ben daha yüksekten 2,5 üst diyeceğim.

İddaa Kodu: 102 / Tahmin: 2.5 ÜST / Oran: 1.70

Almanya Bundesliga Ligi 2018/2019 Sezonu 15. Hafta mücadelesinde, 11 puan -19 averaj ile 15. sırada yer alan Nürnberg, 19 puan 0 averaj ile 9. sırada yer alan Vfl Wolfsburg ile karşı karşıya geliyor.

50.000 kişi kapasiteli Max-Morlock-Stadion Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Sven Jablonski yönetecek.

Ev sahibi takımda Hanno Behrens, Christian Mathenia, Dennis Lippert, misafir takımda ise Ignacio Camacho, Admir Mehmedi, Marcel Tisserand, Ismael Azzaoui, Elvis Rexhbecaj sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

  • İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta:
  • Nürnberg 3, Vfl Wolfsburg 4 galibiyet elde ederken 3 maç beraberlikle sonuçlandı.
  • Nürnberg 11 gol atarken, Vfl Wolfsburg 18 golle karşılık verdi.
  • 4 maç 2,5 gol altında, 6 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.
  • 7 maçta karşılıklı gol olurken, 3 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
  • 5 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı.
  • Nürnberg 4 ve Vfl Wolfsburg 6 maçta ilk golü atan taraf oldular.

 

Banko tahminlerden oluşan iddaa kuponlarının yanı sıra, büyük liglere özel iddaa tahminlerini de sitemizde bulabilirsiniz. Bahiste kazanmak için; bilgi, birikim, doğru tahminler ve daha fazlası elzemdir. Bunları sizin adınıza bir araya getirecek sitemiz www.bankotahmin5.com’da yayınlıyoruz. Banko maçlar ile kazanmak için sitemizi takip edebilirsiniz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here